Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momcima na borbenosti i od sveg srca im zelim da postanu prvaci Evrope
Svaka cast komisije... ZASLUZILI STE....
*komšije
Banja Luka je normalan, otvoren grad kao i čitava Republika Srpska.
Svi su isti, svi 99% ih podržava zločinačku osuđene herceg bosnu. Ovi iz TK su samo pritajeni, a svi u srcima da ih pitaš su za treći entitet. Ovi iz Hercegovine kamenjari otvoreni su fašisti i otvoreno podržavaju herceg bosnu. Međutim, hebe ih kao i srbe sto Muslimana ima najviše, pa nema bez rata opet ništa. Svaki pokušaj cijepanja država, ide rat opet.
kretenu, kakve ovo ima veze sa HB, ratovima i svim ostalim pizdarijama. Kada se neko pojavi da unese malo ljubavi, razumjevalnja i tolerancije kao ovaj Veselin, te kao i novinar koji napise ovaj clanak,.nadje se neka budala kao ti da sto sve minira!
@pinokio04, raste ti nos.
Ovo treba postat normalno svugdje, ne samo u Banja Luci.Dzabe islamski Srbi pokusavaju zavadit Hrvate i Srbe.
ISKRANE CESTITKE ZA BORBENOST I POZRTVORNOST HRVATSKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI. TAKO SE BORI ZA SVOJU DRZAVU! ZELIM VAM DA BUDETE EVROPSKI SAMPIONI. RAMIZ
U prosjeku vise ovaj Musa ima poena od naseg muse
🇪🇸
Cudo i Serbi nisu slavili...