Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo entitet u Hrvatskoj!!!
Danas je Dan Republike i stari je popio malo na televiziji Lepa Brena i stari se sjeca ratnih vremena Da bi danas bilo bolje oni su poturali svoja pleca gazili hladne rijeke jeli koru s' drveca
Hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A što igramo za Švicu Švedsku itd to nije problem Samo kad se spomene Hrvatska gori klix
napravite zakon o sportu i onda ce biti druga prica. njihovi reprezentativci dobijaju penziju, naši rac.ku.
a najveca nada hrvatskog rukometa Halil Jaganjac?E izjasnio se, kao i 30 000 ljudi, kao hrvat islamske vjere!Nek vam on, Zlatan Saracevic, Abaz ARslanagic, Mirza Dzomba budu uzor!
Molim da se oglase Džaferović,Komšić,Kojović ,Verlagić, BHRT i ostala sarajevska klika, da se traži uvođenje carina, oduzimanje pasošs, spaljivanje na lomači . Ah da, pa nisu još završili sa danom RS-a, to će nakon toga.
Dovoljno da ne navijam za susjede.
Kad im Bošnjaci nedaju mjesto u repki, zasto da Hrvati iz BiH ne idu u Hrvatsku. Toliko o tome koliko Hrvati iz Hr ne vole Hrvate iz BiH.Bajka u koju zele vjerovati samo Bosnjaci, kada im ispricaju komunjare iz Hrvatske.
Da su ostali u bih vjerovatno bi i dan danas igrali u izviđaču i po losim uvjetima u bih...svak normalan ide gdje je bolje
Goddamn škutori!
U ZADNJIH 30tak GODINA NIKADA NIKO NIJE OVAKO OSRAMOTI HRVATSKI NAROD , HRVATSKU , VUKOVAR I SVE NEVINE ZRTVE SRPSK. AGREESIJE NA HRVATSKU I BIH . 99% HRVATA SE OGRADJUJE OD COVICA I OVOGA TKZ ambasadoa
Mi smo zemlja s 500 godina izdajničke tradicije...to nam je valjda u krvi,ne treba se čuditi.
ja ne znam tko je i gdje je 2008 slavio nogometnu pobjedu okupatorske Turske protiv Hrvatske?
@Cvajstajn O tome vam i pricam,dakle 500 godina duga tradicija
Fikret kaze da je bosna sampion i ko ne skace mrzi bosnu, te da je bosnom behar probeharao i fikreta zivot razocarao.
Camil je govorio kako je Bosna najuspjesnija nacija na OI, gdje velike zasluge ima Amel Tuka koji je osvojio visoko 12. mjesto.
Meni je Sulejman pricao da je u Sarajevu prije par godina bio najveci docek sportasa u svijetu ikada. Te godine siljani su osvojili prvenstvo u kosarci i bila je nezapamcena euforija, veca cak i od onog zagrebackog doceka prosle godine sto su hrvati se veselili nekome sporednome uspjehu.
I onda se bune da su ugrozeni da ih nema u sportu a svi odose u hrvatsku i srbiju ,,,ko vas hebe prodane duse ostanite tamo bolje za nas,,,
To znaci muslici su anti sportisti kad pogledas Srbe i Hrvate velika razlika