Karabatić o Kielu
0

'Otjerali su me otjeravši Serdarušića'

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Francuski rukometni reprezentativac i vanjski rukometaš njemačkog prvaka Kiela, Nikola Karabatić (25), nanovo se žestoko obrušio na vodstvo svog njemačkog kluba.
  • Otpuštanje Noke Serdarušića bilo je kršenje dane mi riječi. Nakon toga više ne mogu imati povjerenja u ljude koji vode Kiel. Dakle, nemoguće je da nastavimo suradnju - izjavio je Karabatić, ovaj put u intervjuu za Ruhr Nachrichten.

Ponajbolji rukometaš na svijetu neprestano medijski proziva klub s kojim ima važeći ugovor do 2012. godine insistirajući da ga u Kielu oslobode ugovora i puste u francuski Montpellier, iz kojeg je i stigao u Njemačku.

Prema posljednjim informacijama iz Francuske, skupa s njim mogao bi krenuti i slovenski desnokrilni reprezentativac Vid Kavtičnik, najbolji Kielov strijelac u završnici sezone.

Osim što rukometne i zakonom nadležne institucije istražuju navode o namještanju utakmica Kiela u Ligi prvaka od 2000. godine, i osim što im najbolji igrač prijeti odlaskom bombardirajući ih pritom gdje stigne, Kielu uopće ne ide loše. Osvojili su bundesligaški naslov i Njemački kup, a čeka ih i finale Lige prvaka protiv španjolskog Ciudad Reala.