Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta za mlade momke koji ovakvim potezom uprave gube najviše... a one koji su svojim ne znanjem doveli do ovoga udaljiti zauvijek iz sporta!!!
Liga je ionako prevelika, smanjiti to na 10, najviše. Ni u SFRJ liga nije imala 16 timova.
@u redu za panju Hamo znam drug, zato treba iz osnove da promijenimo odnos prema (ne samo) rukometu. A liga 16 u našoj državi od nepunih 4 miliona stanovnika nema smisla. Koliko se ja sjećam liga u SFRJ je imala 14 klubova mada možda griješim. Liga 10 (još bolje 8) je optimalna za nas a baza treba da bude u nižim ligama koje se mogu podijeliti na sjever i jug (ili istok i zapad) da se smanje troškovi putovanja i organizacije. Ali hajde ti to objasni ovim što moraju sebi uzeti dio.
koja vijest bitni su mi oni ko juceranje novine
Fudbal kao najpopularniji sport na svijetu i sport u kojem se obrću basnoslovne svote jedva preživljava u našoj državi a kamoli tek rukomet. Poređenja radi Ivano Balić, najbolji rukometaš svijeta, koji je ekvivalent Ronalda u fudbalu je imao 500 hiljada platu u najboljim godinama. Dok država ne počne finansijski pomagati sportu u našoj državi klubovi su spali na to da čekaju bogate investitore kojima nažalost nismo privlačni.