Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruka i sramota svakako, a još veća sramota što je prije 2-3 godine urađen novi krov na dvorani. Pozivam novinare klix-a da obrade tu temu, da istraže i jasno navedu osobe i firme koje su uzele velike pare, a krov nekvalitetno uradile.
Aferim za komentar
Zavidovici bili naj razvijenija opcina u jugi kad je krivaja izvozila po svijetu sad sve go prosijsak do prosijaka gola bjeda
Nije im Tito valjao al zato jeste Hašim i SDA i dzamija ispod koje je 10 kladionica. Dabogda propali do kraja s onakvim privatnicima. Nema gorih privatnika nego u Zavidovićima. To sve Porše do Poršea a ne znas koji je mutaviji.
Trebali su gledat prognozu vremena 😂😂 Tu se godinama svađaju muski i zenaki klub kojima bude dodijeljena dvorana na upravljanje tako da je sve do njih
To se teško popet na krov i začepit rupe? ! A jesu svi gospoda!
Zovite SDA tamo je ta stranka vodeča
Ali gledajući sa druge strane , ako Krivaja osvoji LP u rukometu. Doći ce Fadil novalic i drzati govor! I dat ce para iz budžeta! Znaci, trudite se!
Tužan je i cijeli moj rodni grad.
svaki dan neko kuka
Da je grad rukometa, ne bi dvorana prokisnjavala.
Samo nek' ne puca
Kakva drzava takav i sport, jadno
Slika ove države i razlika od prošle u jednoj vijest.
Zavidovići zadnjih 26 godina u svakom pogledu i svakoga dana ide unazad
Sad će doći naša krema da se uslika koji put pa će reći evo odma nivi krov...a dok krov dođe na vrbi će rodit grožđa
Bit ce bolje kad Hrvate izbacimo sa vlasti
aaa pa neki dan bake bio kod vas, zar nije ostavio koju pinku za to? znam, pinka je preusmjerena na kampanju.
Odlična prilika za predizbornu kampanju i poziciji i opoziciji.....