Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi bosanski musulmani smo nastali potkurchavanjem i prelazenjem na ishlamh to nas boli generacijama nemamo kolektivne snage da se vratimo svojim srpskim korijenima sta da radimo kad smo ukleti zato srbe mrzimo jel stidmo se sami sebe i istine o nama sta smo i ko smo zato nam nezamjerite na ovolikoj zlobi i mrznji
Bitno je da I VEČERAS BHT PRENOSI SRBIJU, UMJESTO ŠTO SU, NA KRAJU KRAJEVA, IZ MORALNIH RAZLOGA TREBALI UKINUTI ISTI, UPUTITI IZVINJENJE SVIM GRAĐANIMA I PATRIOTIMA BIH, PRIJE SVEGA REPREZENTATIVCIMA OVE NAPAĆENE ZEMLJE KOJI SU MALO SREĆE DONIJELI U NAŠE SIVILO, A UMJESTO TOGA PRENOSITI NPR. OVU UTAKMICU NIJEMACA KAKO DERU OVE KVAZI-SMRDE I \"WANNA-BE\" GENOCIDAŠE!