Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez obzira koji sport pratili,ova utakmica je nesto najbolje sto sam pogledao u zadnjih par godina.. bravo egipat
Mozes ti nama Dancima da dudlas!
@BullevarBijeljine sta ima debilcino , ebo ti prasetu mater pa si brata napravio , idi u krmetnjak na veceru da ne zakasnis kao i obicno , onda jedes govna iza brace i sestara
Da je Bog na pomoći ovom što je utrčo na teren 3 sekunde prije.
"Jedan igrač Egipta je tri sekunde prije kraja počeo ranije slaviti pobjedu i plasman u polufinale, ušao je u teren i zbog toga dobio crveni karton, a Danska sedmerac, nakon čega su i Danci uspjeli postići gol u posljednjim sekundama i pobjednik je odlučen nakon sedmeraca." - Netačno + netačno.. prije penala je u zadnjim sekundama igrač egipta zasmetao kod izvođenja deveterca (slobodnog udarca).. a ovo što je autor napisao se desilo na kraju regularnog dijela čini mi se..
Svaka čast za Egipat! S obzirom na roster i klubove u kojim igraju, odigrali su fenomenalno.
Utakmica je vrh , zadovoljstvo je bilo gledati
Pratili mi i uživali na telemachu Utakmica za desetku
tekma koja se dugo nece ponoviti, dostojna finala... sudjenje odlicno... prelijepo za gledati
Kakva utakmica, kakva drama. Svaka čast i sudijama, bez greške, isti kriteriji i za jedne i za druge, strogo po pravilima. Pamtiću ovo dugo.
Napeto bilo kao u švedskom akcionom
A ja glupan gledam truhli Chelsea I truhela na klupi.. E ebo me Roman abramovic.
brzina ubija
Dame i gospodo: NIKLAS LANDIN 🇩🇰🇩🇰
Nevjerovatna utakmica, veliki Landin izvukao Dance ko nikad. Egipcanima svaka cast na borbenosti... Utakmica za pamcenje.
Kakva utakmica, ova utakmica je pokazala da ni najbolje države u nekom sportu mog lako pobijediti daleko slabije
@HordezlaOtoka ????????
Kakva utakmica, ovo nije normalno. Veliki Landin!
Zaaci Mi nismo prosli..