Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Muhamede...To je tvoja odluka,nadamo se da je opravdana.Hvala ti za sve i ako se predomislis dobro nam se vratio.
Nevezano za ovo...nisam nacionalista,volim sve dobre ljude ali koji kurrac radi srpska zastava u Banja luci na protestima pa to je BiH,mater mu jebbemm
Prijatelju moj jebe se meni sto si ti nacionalista i sto mases zastavom te tvoje republikice,al samo ces svoje dijete sjebat,vi se kurcitw po forumima i medijima i gdje vec a ljudi dodju ubiju sekunda ;) davno su bradonje rekle da se spremaju za dosta vece akcije sto se tice srba,mene boli kuraac al nece dobro bit ni tebi ni meni
ja sam rajkanu dao plus zato što je čovjek iskren,ne petlja,nikad srbin neće voljeti BIH zato što je mora dijeliti sa drugima,i to će tako biti zauvijek
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Voli momak nocni zivot... mozda je nakon utakmice izasao da proslaci, selektor ga kritikovao i tu pukne tokva. Opet kazem, mozda :)!
sto bi rekli nasa posla...ne moze bez problema..
Kazu da bog covjeka prvo razljuti pa ga onda unisti,ako je to gest proizasao iz ljutnje neka ti je sretno kapitwnu,
Sto kaze PaPe bez svakog se moze tako i bez njega naravno
Legendo nasa, Tore mi te volimo! :)
Bez obzira na bilo kakve okolnosti osim smrtnog slucaja ili teze bolesti nije smjeo uraditi ovakav potez i napustiti Reprezantaciju pred odlucujuci mec jer igrati za Reprezanticiju jedne zemlje je patriotska duznost i svetinja. Los i kukavicki potez Toromanovicu!
Pa ti ni rečenicu sastaviti nisi u stanju a daješ si za pravo da nekome držiš moralne pridike. http://hr.wikipedia.org/wiki/Glagolski_pridjev
dal je napustio prije ili poslije rucka? mislim ako je napustio reprezentaciju prije ili tokom rucka onda je trebao platiti rucak, ovako pojeo vuk magare...
Hahah :D
Svako svoje zasto ima Zato.Vidje ce se sta je po srijedi
nekad treba pogledati istinu u oci,bio je igracina u svoje vrijeme godine cine svoje,Vranjes i Buric su trenutno bolji igraci.
Treba se vratiti po Nikolu, Mirsada i Duška.
Sad ce se to fino ispinovati,zakljucak ce biti ma ko ga jebe nije on veci od reprezentacije itd. a spika ce se promijeniti skroz nakon sto ispadnemo iz borbe za evropsko.A onakvom igrom kao sinoc i kao vecinu utakmica na svjetskom nemamo nikakve sanse,vrlo upitno mozemo li pobjedit i Litvu u gostima.
Već posle SP u Kataru se vidjelo da je selektor Markovic dozivio maksimum s ovom rep. i da treba doci novi selektor sa jos vecim znanjem i strucnosti jer na zalaganje i volju se ne mogu pobjedjivati utakmice..Mi sa igračem više ne znamo da izradimo akciju,mi ne znamo da napravimo šut sa bekovskih pozicija,a da nije preko dvostrukog ili trostrukog bloka,naša krila nikad ne dobiju puno prostora za ulaz svaka lopta je iz mrtvog ugla vrlo sporo i loše igramo,a sad nam i odbrana škripi..
mora da mu nešto nije bilo pravo
Zavaramo se ko i sa Safetom i ponavljamo istu gresku.Reagovacemo kad bude kasno.Na svjetskom smo igrali lose,sinoc to samo nastavili,sve je tu jasno.Ali mi ne bi bili mi kad ne bi zakasnili.
E moj Muhamede.Niste se valjda toliko uzdigli,da ne dopuštate kritike na svoj račun.Pa odmah da dignete nos!Repka iznad svega! BIH U SRCU!