Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Hrvatima, ne bi bilo lose da ih bodrimo i mi Bosanci (Bosnjaci) u polufinalu a i u finalu ako Bog da, posto se igra u Sarajevu.
šta bi sa navijačem, kad će svadba
čestitke hrvatima na plasmanu u polufinale ,nadam se da če zaigrati u finalu.
Braca Rvati su u rukometu sila :) Ura za bracu! :D
ura ura ura
Navijam za Hrvatsku kad su moji ispali nadam se da cete osvojiti prvenstvo :*
Svaka cast ja sam isto navijao za bosnu sada navijam za Hrvate tako treba bravo
Ma ebe mi se za sp, evo ja skino nfs sacu da pucam cijelu noc
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo momci...
Cestitke Hrvatima mada me igrom uopste nisu odusevili.Ali i ovaj nas komentator da bog sacuva,na jedan razlike za Hrvatsku 3 min do kraja on prica o nekim A reprezentacijama i nabraja bez veze.Da li ikada pogleda snimku uttakmice i cuje sebe sta i kada prica??
Dobro si skontao jest malo komentator staromodan dosta zaostaje nezna sta prica ali tako ti je to kada radis na drzavnoj televiziji da radi na privatnoj tv davno bi ga zamjenili
Imao je Velid sinoc ispada, sto jest jest
bravo braćo hrvati veliki selam iz hrvatske pokrajine bosne od hrvata islamske vjere
na čemu si večeras, je li vutra ili se rokaju destilati voća.
Malo si prolupao ali bice nesto od tebe za 30 godina