Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vratiti Halida Demiroviča na mjesto selektora jer je on jedini pravio velike rezultate sa reprezentacijom i sa klubom Bosna BH Gas. A ako več on ne može biti selektor treba onda dovesti neko lice koje je poznato svjetskoj sportskoj javnosti,nekoga ko ima rezultate i nekog ko je provjeren da ne bismo ima li opet slučaj Rađa i slično. Red je da više odemo na to jedno prvenstvo u rukometu jer mi imamo talenat koji je neupitan ali nam samo fali neko ko če izvuči taj talenat na vidjelo. Naprijed Bosno i Hercegovino. PS:
a gdje je Saric ili on igra samo ako ja Radja tu ??
znal iko ko je ovaj markovic ? ko ga je izabro ? koga je treniro ? ili je ovo jos jedan selektor slican strucnjaku Vojislavu Radji
ajd da ABD odemo na to SP