Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
debakl je možda prejaka riječ, ali svakako je neuspjeh. hrvatska je na zadnjih 7 europskih prvenstava došla do polufinala i sada je na domaćem terenu prekinula niz.
E ako je 5. mjesto neuspjeh...
kad sam vidio sliku konto vudi alen (Woody Allen)
zavrse 5. i debakl...sta bi za nas rekli
za nas bi rekli SPEKTAKL
ja sad posao napisati... kako smo nezahvalni megalomanijaci postali, to je strasno... Novinar koji u zivotu potrcao nije vjerovatno, smatra debaklom oni sto bi vecina normlnih smatralo zivotnim uspjehom... vjerovatno bi i onu bronzanu medalju hrvata na sp 98' u nogometu debaklom nazvali, jer su izgubili polufinale... Strasno je sta je sport postao, sve samo ne proslava ljudskih mogucnosti i zdravlja...
Moj Lino - nema više Ivana Balića & Co... To je bila tvoja trenerska sreća, sve dalje prosjek i ubleha