Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad ima vise kila od međeda mileta i nema lopta gdje proći
bravo arpadee
Kakvu karijeru ima čovjek, na svom vrhuncu sigurno najbolji golman svijeta
Vrhuncu? Davne 2005 god. je bio vrhunac, kada je proglasen za najboljeg igraca sveta od strane IHF-a. Ostalo je kontinuitet.
Srbin iz Mađarske koji brani za Španiju. Jer, Rukomet.
Odnosno, Mađar iz Srbije ;)
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vojvoda :)
Ma neka su francuzi jebali kockaste, nije bitno vise ko će osvojiti
Mars pederu! Sta imas ti od toga-fukaro?
@Ilija Kobac ne znam, nista ubijam dosadu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)