Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrabri srbi ,a kad je bilo sp 2009 u hrvatskoj nije ih došlo ni 20 bodrit svoju zemlju. hrvata danas oko 3.000 u novom sadu.
Tako im i treba, spišali su se s njima da rasture BiH, eto vam sad vaši guzni haveri.
Pa neka im Ljubić i Čović pomognu. Oni su Dodikovi pajdaši.
Zelim Krvatskoj i Smrdiji sto vise medjusobnih sportskih susreta. Nista personalno.:)))))
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
haj ne seri
Joj, ljudi, odrastite malo i pišite normalnije komentare, please! Pošto živim u Novom Sadu 19 godina iz prve ruke ću vam reći da je, sve do ovog incidenta situacija u gradu uoči utakmice Španija - Hrvatska bila fantastična!!Navijači iz Hrvatske su se, bez ikakvih problema, šetali gradom u \"punoj navijačkoj opremi\".Grupa momaka iz Osijeka nas je čak zaustavila na ulici i zamolila da ih uputimo na neko dobro mjesto gdje se dobro jede.Sa zadovoljstvom smo im pomogli.Situacija me je, na momenat, podsjetila na dane kad je Exit u punom jeku. Nemojte kroz 50 - \"napaljenih\" klinaca - huligana gledati cijeli jedan narod i likovati! Molim novinare ovog portala da objave fotografije sa SPENS - a i iz centra grada koje odaju potpuno drugačiju sliku Novog Sada i Novosađana naspram ovih mladića koji nas samo brukaju.Hm, zanimljivo na ovom portalu najbrže osvanu one najgore vijesti iz Srbije pored mnogo ljepših kakva je odlična atmosfera i organizacija Prvenstva...
Niko se nikome me ulizuje, sta vam je ?? Pa, bolje da navijamo za nekog od susjeda nam nego za Njemce ili Francuze, ili tamo nekoga !! u ovom slucaju vecina nas iz cjelovite i suverene BOSNE I HERCEGOVINE daje podrsku Hrvatima, nekako su normalniji od ovih trecih !
nemogu da vjerujem da se muslimani ulizuju hrvatima,pa znamo sta je bilo u ratu....stvarno nevjerovatno
To su dva fina i kulturna \"europska\" naroda.... Ne bi oni to. Samo Bosanci prave pizdarije, ovo mora da je neka greska.... :) Smecari...
Ukinite ovo g.o.v.n.o. od spamera. Za minutu sebi naklika desetine pozitivnih bolesnih klikova... Ukinite ga, j.e.b.o. g.a. s.v.a.k. sa ovog portala ! ! !
odo ja nazad u pagansku vjeru. kad su nasi preci dosli na balkan svi su bili pagani.
@istina,pa ako smo mi Turci sto se onda vi poturciste?Ajte vi nazad u pravoslavlje mi u islam,a Hrvati u komunizam.
srbi nekg napali...ma nije moguće.Izgleda da im je opet proradio turski agresivno-primitivni gen.Pod hitno im treba stvoriti uslove da njihov primitivizam i glupost snose sami i da komšije(sve druge narode bivše SFRJ)konačno ostave na miru.
hahahaha, potukla se braca krscanska a kobajagi vole se hmm da, samo je u muslimanima problem, da se nas rijesiti nekako....ruze bi im valjda cvale nije sala sjekirama ih napali.......pa ovi srbi su krvozedna stoka bili i ostali
Trebali smo tako fine ljude docekati sa pogacom i sljivovicom.
Naravno da bi u Sarajevu gore prošli, prije svega jer bi u Sarajevo došli \"hrvati\" iz širokog, mostara, kiseljaka....itd Provocirali bi više nego što bi navijali i onda bi naravno letili u Miljacku ( po običaju ) :)))))