Rukomet
2

Karačić: Tunis je jak, ali mi ćemo napokon zaigrati kako treba

FENA
Ivan Karačić (Foto: EPA)
Ivan Karačić (Foto: EPA)
Mogli smo puno više i zbog toga sam tužan, ali vjerujem da možemo dalje - izjavio je mladi bosanskohercegovački rukometni reprezentativac Ivan Karačić, javlja izvještač Fene iz Dohe.

Karačić je u susretu reprezentacije BiH s Makedonijom solidno odigrao svoj dio utakmice, postigao je dva gola i imao stopostotan učinak.

"Nismo trebali onako lako propustiti priliku da upišemo dva boda. Doduše i da smo pobijedili ne mijenja puno stvari, jer definitivno se zatvorio takav krug da sve moramo odlučiti u meču s Tunisom i ko zna moguće s Hrvatskom. Turniri su čudo jedno, imaju tisuće kombinacija", rekao je Karačić.

O susretu s Tunisom, ističe da moraju napokon zaigrati kako mogu, jer dalje nema otvorenih vrata za završnicu prvenstva.

"Selekcija Tunisa je jaka, to su pokazali u meču s Austrijom. Oni imaju svoje adute, ali mi ćemo napokon zaigrati kako treba. S ovim što smo pokazali na svjetskom prvenstvu definitivno je da smo reprezentacija za osminu finala, i vjerujem da ćemo uspjeti. Hvala svim navijačima koji nas bodre ovdje i u BiH, vjerujte da se trudimo, treba imati i malo sreće, nadam se većem uspjehu", rekao je Karačić.