Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze on zivjeti u Francuskoj 100 god, uvijek ce biti Srbin u dusi...kao i onaj korumpirani guverner u Americi (Blagojevich), srpski mafijasi koji su iza masakra u Alpama, gradonacelnik Ljubljane Zoran Jankovic... pogan narod, nije za njih Evropa i civilizacija.
@Elmedin Otac katolik iz Hrvatske, majka pravoslavka iz Srbije....
kod nas svaka tekma naštimana, svaki igrač i sudija kuću napravio od lopovluka. Ali oni su smiješni naspram političara, doktora, profesora, učitelja, policajaca. Naš profesor ili doktor jedan, više uzme nego Karabatić, putem mita ! Ovo cifre su za Bosnu i Hercegovinu smiješne !
@Robijas Kad se ovjeri na sudu onaj Celikov sporazum sa Jedinstvom 3 za 3,i kada se medjusobno isplatite.
Kad ce protiv Osima podignuti optuznicu za namjestenu utakmicu protiv Celika
KO GOD DA JE...SRBI DISMR :)
A mi imamo srecom lopine u FBiH koji su zavrnuli milijarde dolara HUMANITARNE pomoci, namjenjene obicnom narodu. Bice i da su zato Srbi krivi je li? Karabatic je Francuz, ma sta ko mislio. Nit Srbin niti Hrvat.
Po stoti put! Glupi muslimančerosi! Karabatić je Hrvat. Otac mu je Hrvat. Iz Trogira! Da ste se malo zainteresovali pa pročitali nešto o dečku znali bi to. Ali vi ne znate da čitate. Ali samo na Srbe mislite. Što je fino i treba tako.
Da nije ovih srpskih kriminalaca , ko bi nas brukao po Evropi ?
Forwarded from AntiDayton Group! POZIVAMO VAS DA SE ODAZOVETE I U CETVRTAK U 10h POSTO SE MUZEJ ZATVARA U 11h ADG CE BITI ISPRED MUZEJA I OSTAVIT CEMO JEDAN ILI DVA TRANSPARENTA OKACENA NA MUZEJ DO PONOVNOG OTVARANJA!!! 04.10.2012. U 10h. DODJITE!!! (We are inviting you to come on Thursday in 10 AM in front of National Museum, because it is going to be closed in 11 AM. AntiDayton Group will be in front of Museum an left two or three banners on the front wall of Museum . 04.10.2012., Thursday in 10AM) http://www.facebook.com/groups/376296449089557/