Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zarada do 1000 eura mjesečno kvalitetnim i pametnim ulaganjem - saznajte kako i razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan auto. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni p rimanja morate nekako opstati i preživjeti te posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje. Javite se ako ste zainteresirani. LP
zmajevi
Za bolji rezultat je malo nedostajalo, ali ono važnije od rezultata jeste upravo to što su ti momci dokazali da se itekako može zajedno i da nacionalizmu nije mjesto na terenu a ni na tribinama. Ko je redovno pratio njihove igre mogao je da se uvjeri da su ti momci od prve do posljednje utakmice igrali svim srcem za dres ove zemlje. I zato im HVALA! I aBd s tim momcima cemo dozivjeti i velike rezultate u budućnosti sa A reprezentacijom, pa zašto ne i 2019 na SP-u opet u našoj Bosni i Hercegovini!.
heroji
Samo znate pljuvat debili jedni. Svaka cast za nase momke, za njihov karakter i prijateljstvo koje gaje medjusobno. A vi hejteri se stidite svojih komentara debilcine jedne.
potpuni debakl u sarajevu što se tiče posjete jedino one bh invalide se gledalo bruka 14 mjesto a najavljivali medalju uz njih katastrofa komentatori prije svih debil velid spaho i sportsport kvazi novinari....
Najposjecenije svjetsko prvenstvo za juniore ikada !! ;)
Ja ovom Malinovicu kapu do poda skidam, stvarno ljudina prava i vjerujem da je htio, mogao je igrati za mladu repku Srbije, tako da je ovo jos vise vrijedno postovanja. Isto tako vrijedi i za sve igrace ovog tima, bravo momci!!!