Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stimane grupe bar kad je u pitanju Danska kao domacin. U Herning (gdje Danci zele da igraju) stvaili i Norvezane zbog tako reci ekonomskih razloga i povezanosti a u Kopenhagen stavili Svedsku. Nije tako davno bilo SP u hokeju na ledu gdje je Svedska takodje igrala u Kopenhagenu i znaju zasto ih opet su tamo htjeli. Dok je Norveska takodje igrala s Danskom u Herningu.
Pogledajte samo naslova. Francuzi,ovo, Španci ono,Argentinci ovako, Švedi onako, Hrvatska, Srbija, Srbija, Hrvatska...Ćilić, pobjedio, Novak izgubio...Švica, Srbija da ne pominjem...hahhhaaahhhh i onda baljad kažu svi karaju SRBE. Pa miševi poturčeni prazne su vam kolumne o sportu. Nebitni ste, mali te, nesposobni ste. Evo ja dvogled uzeo, kao Nele KARAJLIĆ (prim. NADREALISTI)...EEEE NEMA VAS, NEMAAAAA..., TRAŽE VAS!.
NI OVDJE VAS NEMA! HAHHHAAHHAAHH NIGDJE VAS NEMA.
pa vi sami pričate da vas čitav svijet kara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jao, šteta što Srbija nije sa Svicom zajedno u grupi da malo gledamo orliće ;)
Cirkusu, ali curkusu...je li te sramota...NIGDJE,ALI NIGDJE VAS NEMA! MALI STE,JADNI, I NEBITNI!
u kojoj smo mi grupi?!?
@guardian77 u hrkljusu prvi
Vrlo popularan europski sport.... I možda još malo izvan Europe. Ja kada gledam po Europi utakmice klubova pune tribine ljudi.... A liga prvaka je isto dobro natjecanje. Steta da van Europe nije tako.... Dosta zemalja će biti lopta za napucavanje na tome svjetskom. Bih opet ostala kući.... Žalosno.
Hrvatska grupa u minhenu, igrace kauboji kao da su kod kuće
ko jos prati taj odron od sporta ?
@daduli_sa golf, polo, tenis, hrkljuš...
a gsje smo mi ha ha