Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je uspio baciti loptu prema golu i pogodit gol? Koji pogodak čovječe. Trrbaju se svi ugledat na njega i probat bacat loptu u gol da bi postigli gol.
Sto ti je vlah i kad popusi kao magarac, propagandom preko Klixa nastoji ublaziti poraz. Predstavljaju sebe kao "pobjednike", poslije Oluje?
a ovaj magarac slavi kao da je bilo za neko finale,medalju,kreten,nemam reči.
ponekad i ćorava koka nabode koje zrno
@Agentur4 očigledno ne pratiš rukomet, mosic nekoliko puta dao ovakav go. Ali bitno je da se praviš pametan
Pamet nije postojana. Nekad valja experimentirati da se nešto opazi. Podsjetnik je mikrovalka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šta vredi gol kad su nas razvalili
Pa nije Srbijanac kriv što je golmanu ispala lopta iz ruku.
Šteta od 24 minute propade, ali jebiga nikakav nije skandal ocekivalo se da francuska ovako. A bilo je elemenataaaa za ako nista neizvjesnu zavrsnicu jebi gaaa