Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas kao i da je igro s jednom nogom
Pazite, nema šanse da Bosanski Hrvati ne navijaju za Hrvatsku. To je sasvim normalno i očekivano. To što su oni ustvari Bošnjaci katolici, a velikohrvatskom politikom su preko katoličke vjere uključeni u hrvatski korpus, te time se udaljili od svoje prave države, kriv je uveliko i jadni Bošnjački vrh u Sarajevu koji propagira bošnjaštvo nad bosanstvom. Uglavnom, to je to.
@etotisad Više BIH Hrvati imaju veze sa Hrvatskom nego Bosna sa Islamom lp
Kako bi slavni Bošnjaci muslimani Ljubuškog Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak i najpoznatiji travar Sadik Sadiković bili ponosni na svog zemljaka Bošnjaka katolika. Bravo momčino!
E haj bas da i to vidimo