Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlato ide Hrvatskoj. Zanimljiv podatak: Srbi, inace viceprvaci Evrope, su izgubili od svih evropskih timova u svojoj grupi. Dokaz da su pobijedili Hrvatsku prije pola godine iskljucivo zbog domace publike i domacinskog sudjenja.
bravo susjedi! DO ZLATA!!!!
Nakon istorijskog uspjeha 6 olimpijaca BiH 24% u streljastvu i odlicnog zadnjeg mjesta u plivanju,te pobijedama domacih tenisaca iz Velike Britanije i Argentine nad predstavnikom nasih predakasto predstavlja vecu pobjedu i od prvaka u sjedecoj odbojci,jedan tuzan dan za nasu naciju je osvajanje Hrvatskog zlata i prolaz reprezentacije.Da bi vratili osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa,sa prasnjavim i.konama na tavanima od djedova i sa a.lahom medju zubima navijajmo za protivnike nawih predaka koje bi savjetovao da se p.oturce jer ce dobiti vrecu brasna kao i moj dedo
Hrvatska već 2 zlata i 1 srebro na olimpijskim igrama. A jos nisu podjeljene medalje u rukometu, vaterpolu,taekwondo (svjetske prvakinje Zaninović), a mozda jos neko iznenadi....
@bozkurt polupaću ti pi..čhić
bos.na, musli.mani su bolji u borilac.kim sporto.vima nego krst.aska sto.ka na ovim prostor.ima i to je vaz.no
shta je vlasiiiiiii istina boli ahahahahahaha
Aida kad ces opet na more,nisam rukometas ako nije problem.Javi se.
bravo komsije!!!
Zato smo vas u Trusini nabijali na kolac haahahahahaa
Zato kosarkase hrvatske jos boli pakas od bosanske belegije XD
Ajmooooo!
Zaboravio rec andegdotu imali mi u kanjznenickoj jednog zvali ga roki balboa bio lud sto gradi gorštak mrcna... taj je 13 bulki u jednom satu...roka on neku a ona njemu de bona satrt ces me pooooooooolakooo... a on ko mamen ko lud bushi hahaha ja lika! pozdrav za sve pripadnike HVO koji bili u ahmici a jes nam bilo nezaboravno jos nosam pantalona neki sta sam ubro:)
@ratko: na sta ste spali kad se krijete iza srpskih imena da bi nas provocirali:):) Jadni ste da jadniji ne mozete biti. Sto ti uporno pricas o Srbima? Zasto ne o Hrvatima?:) Boli te cinjenica da cak i u brakovima gdje je majka Bosnjakinja i otac Hrvat (bar ovdje u BiH), djeca postanu lojalni gradjani BiH, cesto teski patrioti:) Evo Sabina Komsic od Zeljka napravila generala Armije BiH:) Asima Osim (zena Ivice) sinu dala ime Amar:) A ima takvih primjera koliko hoces u SA, TZ, ZE...:)
pozdrav od pripadnika hvo jokeri kaznjenicka bojna... uff sto smos e mi namirisali gacica od bosnjakinja cim uletimo u kuchu odma sve musko... pochistimo pa u u sobe zenske fijoke otvaramo da mirusimo gachice...a onda izh nadjemo na tafanu... chekale nas
Kad ce vise Paraolimpijada?
lejla namazi pichuljak... docu da vrsim dejstva ko po rosvaja 92-95 xaxaaxa xax CPBnJA !!!!!!! lejla musko krivo mu sto se bosnjakinje satiru od agresorske genodicne k...h..iii.teee:D Nemoze da zaspe i mora na svaku da odgovara od muke i pakosti ahahahahahahah POZDERI SE!!!