Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacionalisti , malo pogledajte dnevnik.hr , svaki naš uspjeh prikažu , našu reprezentaciju predstavljaju kao majstore , svaku tekmu mcfc-a oni pohvale džeku itd. zato ne serite i širite ljubav a ne mržnju !
Bravo za susjede.Odigrali su odlicnu utakmicu. Respect!
Srbi jaki u vaterpolu,tenisu,Hrvati u rukometu,fudbalu...jedino mi nidze nas.Zakonom zabranit sport.
@ssss: ko je uopste spomenuo Srbiju? Srbija je eleminisana davno, nema ih. Hrvatskoj svaka cast.
Napokoon ! :) Cro
EEE Sarajko moja to ti je tako kada sport u BiH vode ČOBANI I OSTALA BAGRA.Kako se svaka država reklamira u svijetu,pa sportom,Hrvati i Srbi su to shvatili ali ovi Patlidzani ne.Neče Muzeje da plate a kamoli sport a za razne Pevaljke to seljak pare nadze.Tužno ali istinito.Idemo HRVATSKA
ŠTO REĆI KOJU POSLUKU PORATI NEKA PATI KOGA SMETA!
kako to ovi srbi i hrvati samo nesta pobjedjuju i tim sportovima a mi nikako jel to svijet mrzi bosnjake jer su muslimani pa sudije kradu poene ili sta vec mozeteli to objasnit molim vas. ja mislim i da je onaj mali dzumhur i onaj onaj setkic i onaj amer delic da su bolji i od cilica i onog ljubicica koji je ostaro a sigurno bolji i od onog djokovica samo te sudije uvijek vole uzeti bosancu poen ili pokazu zuti karton. Djeko je najbolji nogometas i sigurno da ima i tih rukometasa samo se neda da nebi muslimani pobjedjivali.
čuo sam da neka sekte bbb i torcida njih oko 5000 planiraju masovno samoubistvo tako što će doći u arenu na polufinale
Zabroavih reci, e nek\' ste ih bas poderali, svaka cast. Pun mi je vise k i francuza.
Dragi moj BOSANAC, vama niko nije kriv sto vas niko na svijetu ne voli, a pogotovo, sto vi nikoga na svijetu ne volite. Pustite nas i hrvate da navijamo za koga kog hocemo i da volimo koga hocemo. Mislim da sam bio jasan.
jbm ti drzave koje nemaju milionski grad! :D
Stavljam cvaju da ce vas srbi pobijediti u polufinalu. Da ima opcija crveni karton ili minute iskljucenja i to bi igrao. Siguran dobitak.
www.smjesne-slike.blogspot.com
slovenci su pobjedili mađarsku, tako da smo već u polufinalima.
Gazite Srbiju u polufinalu
Cestitke