SP u rukometu 2009
0
Hrvatska bolja i od Švedske
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ SAX PORTAL JE SRA.. POGOTOVO JE JOS 100% SRP...
V E L I K O F I N A L E> SRBIJA - HRVATSKA
Finale: Hrvatska-Francuska
To sam I mislio,ko je rodjen u Croaciji on je Hrvat u Bosni Bosanac a u Srbiji Srbin. Dobra je igra bila,samo napred!
ajde vise yebala vas opcina ne mora odmah sve biti ko je ovo ko je ono ljudi su i igraju dobro. dosadni ste vise sa tim yebenim nacionalnim prozivanjima.
malo je reci da su jaki
Mislim kako sa Srbijom ne postoji sporazum o dvojnom drzavljanstvu,a kakve veze ima Hrvatska s katolicanstvom,ta ona je sekluarna drzava.To su Bosnjacka filozofiranja,jer zele stvoriti jednu krnju,na povijesnim cinjenicama neutemeljenu BiH naciju...
cestitam hrvatima...sjajna igra! Samo da vama djeco nesto napisem pustite se prepucavnja i vrijedanja gledajte tekme i nadjite curu to vam je pametnije.
A gdje Bosna i Hercegovina u ovom svemu?
@livno Ja sam katolik iz Srbije.Da li to znaci da mogu da dobijem hrvatski pasos? Raspitaj se posto imam Srpski pasos,a katolik sam. Da li mogu automatski dobiti i hrvatski? O da,igra je bila fenomenalna.
Oni su prije svega Hrvati,a nije bitno iz kojeg dijela,Slavonija,Bosna,Zagorje,Hercegovina,Dalmacija...mi smo jedan narod,necemo se dijeliti po regijama...
Cuj Hercegovci, nisu Hercegovci, nego hercegovacki Bosanci ! Provjereno ! Hvala na paznji.
cestitke na pobjedi i prvom mjestu u grupi
Alilović i Buntić su Hercegovci, Losert je Bosanac... iz Zavidovića
e=mc a Losert?