Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mi se ni malo ne svidja...srbi i hrvati se igraju u splitu i druze a bosnjaka nema nigdje...zasto nema bosnje...gdje je treci clan presjednistva?
@Realno25 ...pokatoliceni srbi koje zovemo ustase i njihovo cvijece bosnajci su u ww2 uradili monstruozni zlocin kakav ne pamti evropa...posto su srbi iako masakrirani prezivjeli te zlocine 50 godina kasnije zlocinci ponovo vezu zastave zedni srbske krvi...a mozda im je samo zafalilo sapuna kojeg su pravili topljenjem srba u velikim kazanima...ni danas ne mogu da shvatim kako ste se mogli kupati sapunom topljenim od srba???
@Realno25 ...mislis ovako....http://4.bp.blogspot.com/-LIZ2mVJnNaY/TZZNfLhVHrI/AAAAAAAAANE/XWJtjZ6EqLQ/s1600/jasenovac-spasena_deca-1.gif
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I treba da zvizde. Jedna zemlja izrovari tvoju, ubija tvoj narod i jos sve to negira i 25 godina kasnije i dalje misli da je to bilo ispravno i ti sad kao trebas da postujes tu zemlju i da mozda pljesces njihovoj himnoj. Nikad Srbiju necu vidjeti kao nesto pozitivno.
@Nevesinjska1875Puska Jesam li ja rekao da ce zaboliti?
@Nevesinjska1875Puska Sta ja mogu kad se u svakom clanku o Srbiji istovremeno pise i o genocidu, mrznji, slavi ratnih zlocinaca, itd.. Sta vam ja mogu sto iz Srbije dolaze samo lose vijesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hrvati imaju kompleks koji im je nabila hrvatska radio televizija
Iako sam licno za jos bolje odnose na relaciji BiH-Srbija , tom gownetu od himne treba zvizdati svakom prilikom jer je tekst diskriminatorsko-iskljucujuci i stvarno fali daska u glavi onom ko je smatra svojom a nije Srbin.
Iskreno, zvizdao je samo dio publike
kako se deru , kao nabrijavaju se , a razbiše ih kockasti u triješće hahhah
@ynwa1 hoce SDA uz krstase kada im Iran kaze
"...srpske zemlje, srpski rod...", a misli se na Bosnu, Hrvatsku, CG i Makedoniju. I sad treba da se aplaudira
al pazi zemlje? wtf ... haha kao oni imaju neke zemlje , ostat će oni na BG pašaluku , samo neka nastave ovako
Uh kako bi Čovke i Škutori otpjevali srpsku himnu , takođe himnu HDZ BIH !
krstaska posla, nekulturni kjafiri
Prvo treba doci na SP da bi ti neko uopste zvizdao,mi to ne mozemo i ne znam sto nas zanima dal neko tamo nekom zvizdi ili ne,kad smu mi svakako u bunaru,nigdje nas nema ni u jednom sportu,bar ovim najktuelnijim,ne u onim sto niko i ne gleda
Kad balije komentiraju sport.... kvalificirajte se na nekakvo prvenstvo pa lajte
Kako god, bitno da igramo za hrvatsku, a ne za balijaland
Daaalmacijoo.....
Čović i BH Hrvati bi stajali mirno sa suzom u oku...
Mirko Mirko.....
Pisaj i jedne i druge, na kraju bi opet prebaciti rat nama u Bosnu da se handrimo mi i njihove sluge bosanska vlahadija i skutorija, a oni bi po kokicama..
Pozivamo Poskok da ovo rastabiri ono po njihovom:D
Ma to su oni sa lištice zvizdali :)