Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba je skak'o, mog'o je i sjedeći opucat', niko ga ne bi ni pogled'o.
Zasto se sve protiv nas mora desiti, uvijek ga neko na nama silji. Odgovor je jasan, silje ga zato sto smo losi,lijepo je sto smo uopste bili na EP ali je porazavajuca cinjenica da nista ne mozemo napraviti i nikad grupu ne mozemo proci na bilo kojem velikom takmicenju u bilo kom sportu. Uostalom kako nam je drzava razvijena i sport ubijen nije ni cudo sto ovako prolazimo vec godinama.
Bake jesi to ti? Khkh.
Šta ima ovdje nevjerovatno kad je zavrtio loptu vidi se iz oblaka i u kontra smjeru ide od prečke u zemlju
Svi su zakoni fizike protiv BiH sruseni na ovom EP kako je igrala BiH i kakvi manekeni...
Koju vertikalu ima ovaj lik .Ovo je po meni najteži šut u rukometu .Ovo je u stilu legendarnog Kire Lazarova .
O čemu se radi? Kakvi zakoni fizike? Kakvo je ovo lupetanje?
tako igra motivisana ekipa koja zeli da pobijedi.
Vjera, samopouzdanje, volja, zelja, htijenje, moral, odlučnost, disciplina. Sve ono što bosnji fali. Ponos je ono što nas koči. Nemamo na sta biti ponosni a toliko ga imamo.
Jesu se obrukali jbali sve svoje mrtvo i djecu svoju.
Klix prkosi zakonima fizike
a lijepo sam ja govorio dajte juniore na prvenstvo...pa neka i ta djeca vide kakve ekskurzije mozda sta shvate za buducnost...seniore ne vrijedi komentarisat osim sto nam je pun k...c finansiranja njihovih ekskurzija...
Protiv BiH je čudo ne pogodit,to prkosi znanosti
Hajd zdravo
Klix je postao nepresušan izvor glupih članaka. Ozbiljnije novinarske potencijale možeš naći među jedanaestogodišnjacima u školskim časopisima.
Ovi nasi dosli nako, jos kad im pojedinacno statistiku pogledas ni igre ni zelje, ni htjenja.... Jedna velika bruka i sramota. Umjesto borbe za drzavni dres koji predstavljas narod nije vidio nista. Moralne horizontale sram i stid vas bilo !
Balic Lackovic i Metlicic su ovakvi 100 golova pogodili na postavljenu odbranu