Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde majke ti lejla ne rise... u savez si usla preko majke koja je u SDA stranci koje ti to rukometne zasluge imas i kvalitete i uspjehe pa da mozes biti bilo sta u savezu, a sve kolektivne administrativne uspjehe pripisujes sebi. i sad kao cinis moralan cin a usla preko stranke... kako podlo i pokvareno puu
Eto, sam broj komentara govori koliko nam je zaista stalo do NAŠEG sporta! Važno je pljuvati i kritikovati druge i ostale...ne valja vam Hrvatska, ne valja vam Đoković ni Srbija...ko vama valja? jadno je to i čemerno...sve nam je tako i sport i privreda i kultura: Neka Muji crkne krava!!!!
@lyon57 Nema se sta komentarisat. Nikad kod nas sport nije valjao, moras shvatit da smo mi kurrac od drzave
Ne samo rukomet vec nam inace citav sport tone zbog ne brige i nemara vlasti.