Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karabatic je po ocu hrvat po majci srbin cestitke hrvatima stvarno su sila u rukometu al francuzi su francuzi... steta za generaciju tu... ali kad imaju selektora budalu vadi balica i druge asove a stavlja neke klince da igraju
Ja sam cuo da taj Karabatic nije ni Srbin, ni Hrvat, nego Francuz. Ko je sta \"po ocu i po mat.eri\" raspravlja se samo medju balkanskim plemenima i nigdje vise. Ciji dres nosis i drzavljanstvo imas, njihov si.
@Nikola a gledas li one utakmice u Hagu?Vidju djenerala sto ih lome sve \"belosvetska zevera\" ili kako vi rado kazete \"vatikansko-mudjahedinska\"...Nema lijeka to vasoj bolesti....
Bitce svesrpsko malo finale u vaterpolu. XD. A mosnjaci trebaju jos samo malo sacekati da pocne paraolimpijada da imaju sta gledat.
Nije meni problem ni kad hrvati pobjede samo pošteno govoreći nabili su mi komplekse još dok smo bili izbjeglice u Šibeniku jer se moja stara morala karindžati sa njima za 20 deka salame.
@cika: vjeruj mi da bi komentari bili 10x gadniji da su Hrvati pobijedili. Zato mi je i drago sto su izgubili. A i realno su Francuzi bili bolji.
Dobro, to stoji ali je neprofesionalno jer kako vec rekoh, ako bude neka pozitivna vijest vezana za hrvatske sportiste, ista se objavljuje u roku odmah. Plus sto smo znali ovdje citati kako se o hrvatskim sportistima pise kao o \"nasim sportasima\" a razlog je taj sto im vijesti servira Totalsport, klitorixovci samo hladno urade c/p i smiju se.
@Jale,, možda je i bolje ovako kad kasne, sad bi dan kasnije i glave trebale biti hladnije pa će izostati i komentari obojeni primitivizmom i glupošću.bar se nadam!
Lako je biti Omeyer kad imaš onakvu odbranu. Izgleda da će finalna utakmica biti i oproštajna za Fernandeza, Dinarta i Gilla. Red je da svoje fantastične karijere završe olimpijskim zlatom.
JEST DA JE SRBIN, ALI STVARNO IGRA KO ZMAJ - DR. KARABATIC !!!
Vrlo zanimljiivo kako kasnite sa objavom vijesti kad hrvatski sportisti popushe internacionalnu qrcinu. Kad pobijede, ili cak kad se objave samo glasine kao u slucaju stakora Modrica, tu ste prvi. Kad izgube kasnite pola dana - dan.