EP u rukometu
0
Francuska je prvak Evrope!
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@1962 i @manijak SVAKA CAST MOMCI sve cestitke hravatima i francuzima! pozdrav iz BOSNE SREBRNE
Čestitke hrvatskoj reprezentaciji od koje ovaj put nitko nije očekivao uspjeh. Svaki normalan građanin biH bi trebao navijati za Hrvatsku pogotovo Muslimani jer su njihovi suvjernici bili bitni članovi uspješnih generacija Hrvatske. A ovi bolesnici koji se raduju neuspjehu HR nek se jave kad se BiH kvalificira na neko veliko natjecanje u nekom bitnom sportu. Pozdrav svim normalnim ljudima iz hrvatske Hercegovine. (Činjenica koju potvrđuje i sastav rukometne reprezentacije)
mitar mrkela jado jadni, kojih nas, nemoj o tome da je karabatić srbin, on je hrvat i srbin, ćaća mu hrvat, mater srpkinja ako misliš da se narodnost dobiva po majci onda je i novak đoković hrvat jer mu je mater iz mog grada, a francuzi su pobjedili i karabtić je francuz jer igra za njih, ti nemaš nikakve koristi od toga, čkomi
da nije Džomba otjeran iz repke sada bi hrvati bili šampioni, Mirza niti fula sedmerce a ubacio bi još koji s krila
Ovo je najveci uspjeh naseg sporta od zlatne olimpijske medalje u sjedecoj odbojci, ne racunajuci pobjedu Turske nad Hrvatskom u cetvrtfinalu. Zato me cudi sto u Zenici i sarajevu nema organizovanog slavlja. Izgleda raji smeta ovaj snijeg, ali treba izac i proslavit. Ko zna kad cemo opet dobit Veliku Britaniju u rukometu i Madjarsku u kosarci. BIH4EVER!
Dok su igrali Boshnje(Saracevic,Smailagic,Maglajlija,Dzomba i dr.) za Hrvatsku padala su i zlata a ovako i srebro je uspjeh... nego salu na stranu treba cestitati Hrvatima na velikom uspjehu kao i pozeljeti igracima sa nasih prostora igrali oni za susjede ili ne da daju iz utakmice u utakmicu sto bolje partije...
SUSJEDI SVAKA VAM CAST, CAREVI STE i SAMO NAPRIJED. POBIJEDA SLIJEDECI PUT aBd. SAMO NAPRIJED! ADNAN
@ ljubusak : E pa ne mogu vjerovat da ne moze proci ni jedna utakmica a da se na komentarima ne nađu mentalno retardirane osobe koje ce iskoristiti priliku da bi se vrijedali na nacionalnoj osnovi SVAKA CAST NA OVOM KOMENTARU!!!!!!!!!!!!!! Cestitke hrvatskoj repki,srebro je odlicno! Imaju potencijala i odlicno su igrali...!
mungosi osvoje zlato u sjedećoj odbojci ali i to mogu zahvalit srbima i hrvatima.
Čestitamo Ljubušacima, koji čine trećinu rprezentacije RH! Fakat, niko ne zna bolje igrat rukomet od vas!
Bravo komšijama u HB, red je da čestitamo na srebru.
ČETIRI srebra se vraćaju u naš grad! :)
Wo ist Kroatien ???
Nehmere se dobiti bez najboljeg igraća Mirze Đombe. Sa Mirzom su hrvati bili neko i nešto. Nema zlata dok tamo ne zaigra Musliman!
Uz put pozdrav G-dji Kosor,sarmantna dama! @Alilovic eh da su Hrvati pobijedili sigurno bi po Sarajevu i svim ostalim gradovima BiH-e slavili svi Bosnohercegovci... BiH4EVER!