Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alilović, Losert, Buntić, Musa, Marić početak su niza rukometaša rođenih u BiH, koji igraju za Hrvatsku reprezentaciju, a večeras će biti u beogradskoj Areni. Jedan od najboljih vratara današnjice, Mirko Alilović ponosni Hercegovac jednom prilikom je rekao ‘Mi smo ti koji hrvatskom rukometu dajemo jednu dimenziju više. Mi Hercegovci ga dižemo iznad prosjeka’. TOLIKO O TOME ZA KOGA SU HERCEGOVCI - ZA SVOJE, UVIJEK!!!
@RA 1981 Druze nekenjaj molim te. To ti ja kao Bosnjak iz Mostara kazem. Teletino jedna. Nadam se pobjedi Hrvata
ubi hrvata, da siptar nema brata !
j ebe me se nit cu navijati za hrvatsku ni za srbiju , hrvati su pucali na mene ,srbi jedan dan , da hoce biti prekid to bi mi bilo najdraze i da se degenece tamo
A IMA LI SJEDEĆI RUKOMET?? ZA NAS BOLEŠNJAKE............. BA.........
A koga briga šta ovaj izdajnik i \"veliki hrvat\" misli i laprda.Da je neki čovjek igrao bi za jednu i jedinu BiH a ne za agresorske poludržave iz okruženja.I nije taj skot jedini.Ima tu još pakšua recimo banjalučke prodane duše Saračević i Smajlagić,govanca koja su ratnih godina za vrijeme bosansko-hrvatskih sukoba a i poslije igrali za Hrvatsku umjesto za BiH.
hrvati ce dobiti jer su bolji a njihovo cvijece bosnjaci ce prati dresove poslije utakmice hehehehe
U kosarci se redovno susrecu Partizan, Bosna, Cibona itd...nisam cuo da se biju navijaci van dvorana...jesu li ti navijaci drugaciji od navijaca u rukometu i futbalu? Koja je tu fora?
Hvala Mostar,od danas sam rodjeni.
pa mevlide crni,danasnji dan si trebo cekati ,pa uletiti ko kamikaza u dvoranu,dvije muhe jednim udarcom,a ne protiv ambasade zemlje koja je opet bombardovala smrde oko sarajeva ,dok su gadafi i sadam husein ispijali viski sa milosevicem na dedinju.........
ha ha što me nasmija stomak me zaboli, srbi i vjera,religija hajde molim te ne provaljuj se jadovane
Naravno da ce pobjediti, sramota je da se uopste porede ove dvije reprezentacije. Bolji smo od Srbije za 3 klase kao sto su oni za 2 u kosarci i tenisu!
haj ne laži genocidaš
KO-SO-VO JE SUSED SRBIJE, SUSED SRBIJE, SUSED SRBIIJEEE!!!
Ne mogu da vjerujem koliko navijam za Hrvatsku kao da mi babo igra naprijed Hrvati pravi Bosanci su uz vas
Hrvat sam i naravno veceras ću navijati za Hrvatsku,ali neće mi biti krivo i ako Srbi dobiju ,ipak su domaćini i stvarno dobro igraju,ali više od svega mi je drago što BiH ( 24% )ne nastupa na EP a sumnjam da će ikada i nastupit,i što su jadni u svim sportovima,he,he,he,ups isprićavam se,ipak ste vi prvaci u sjedećoj odbojci he,he,he,he,he,...i
Sto se sarajlije ulizuju hrvatima ahahhaha pa ja hocete djaba na more. Hercegovci idu u Budvu :)