Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel jos nekog nervirao ovak selektor austrije?
homosexualac
Debil antipaticni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema veze momkovi. Trazit cemo sansu protiv Mkd i Tunisa :)
imali su Marinovića na golu, da nije bilo njega lakše bi bilo, idemo dalje, ostavili su srce na terenu što je najvažnije
Realno, Makedonija će nas pregaziti ko plitak potok ako budemo igrali blizu ovako loše. Danas bi nas bilo koja ozbiljnija reprezentacija dobila 10 razlike.
Imamo Tunis i Hrv..tu trazimo 2.pobjedu pod uvjetom da Austrija drmne Tunis.
Oče naš koji si na nebesima da se sveti ime tvoje da dodje carstvo tvoje da bude volja tvoja da bude kao na nebu tako i na zemlji hljeb nas nasusni daj nam danas i oprosti nam dugove naše kao što opraštamo dužnicima svojim. Ne uvedi nas u iskušenja no izbavi nas od zla. AMIN.
Prce van forme totalno, boji se pucat jbt!!!! bez njega ne ide , da nije bilo golmana Burića zijanili bi 8 razlike glat. Igra na Islandu za plasman i ove dvije tekme razlika ko nebo i zemlja. Nešto ne štima
Imam osjećaj da Prce ima određenu dozu straha (jer se tek oporavio od povrede)
moramo izgubit kad im golman igra u 3D 😋
Nema veze vi ste nas ponos,hvala vam za sve.
šteta,nije trebalo da bude!idemo dalje...
E sto ne mogu ovih "navijaca" sto mnogo seru, bem vam srecu kad smo prcili Iran govorili ste "aaa sto ih rokamo" a sad kad smo izgubili od favorita psujete i pljujete po onima sto se svaki dan zalazu za nas, jos gore pljujete po jednom NIKOLI PRCEU, koji nas je na kraju odveo na ovo prvenstvo, koji je razmontiro dupe jednom velikom Islandu, sramite se DUSMANI!!
BiH - Austrija 23:21 (12:11) Ljudi pobjedili smo juppiii živio Klix
Bitno je da je trener poveo Jankoviča i Periča...ne možeš vjerovati da ovakve igrače vodimo na svjetsko prvenstvo...a igrači koji rasturaju u Bundesligi i LNH/ProD2 ostali kuči...sve se radi na tome da se prodaju igrači koji su bili ili su još uvijek vezani na Borac...sigurno neko stoji iza svega ovoga...na ovakva takmičenja se vodie najkvalitetniji igrači koji su u top formi , koji igraju maltene 60min u svojim klubovima a ne oni koji su od "pravog" managera...
Kad se sve sabere i oduzme i nije tako lose u odbrani izgledalo. Nije ni napad bio toliko los koliko je njihov golman bi dobar. Jednostavno mi nismo navikli na ovakve utakmice. Po meni igramo sasvim dobro zasad, i nadam se da ce nam i Hrvatska na neki nacin pomoci da prodjemo dalje.
nema ostrine i jacine u napadu
Ima i oprostajna tekma :D
Nasi momci su odigrali hrabro i ne moze im nitko nista zamjeriti.Kad bi se svi BIH sportasi borili za svoju zemlju ovako ,uspjeh bi uvijek bio tu.
loši smo pravo 2 gola za 17 minut u drugom i još komentator očigledno ne voli bosnu ja sam na rtl gledao
Bosnjo je Bosnjo ne zna on igrati kvalitetno.. pogledajte statistiku i jasno ce vam biti.. za 20 minuta 4 gola dati pa u fudbalu vise padne golova za to vrijeme... A vi Bosnje navijajte i tjesite se..