Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mala stvar nakon -4 se vratit i pobijediti. Svaka cast! Kamo srece da si sjedio na klupi u brazilu.
Decko, ovdje ljudi u tenama i pticarkama nisu bjezali od tenkova i haubica pa su ga odbranili. Da nije bilo amera ko zna sta bi se desilo 95te. Nema potrebe da pricamo o tome kad se sve zna. Okaci klintonovu sliku iznad kreveta i ljubi je.
Samo hrabro lave, nista vise majke mi i ne trazimo.
Da, ali pitanje je koliko su u Brazilu bili hrabri, prva tekma protiv Argentine je unaprijed izgubljena za sta je kriv prije svega trener Sajo Kamikaza pa svi ostali :)
Mi želimo samo borbenost kao danas a rezultat kakav bude , ovo je skup najboljih na svijetu i ogromno je zadovoljstvo navijat za svoju zemlju. :))))))
Bolje pobjedit',neg' zijanit'b
Savrseno su igrali,svaka cast.IDEMO PO SLJEDECU POBJEDU SUTRA! SRETNOOO
kako je jaka austrija 5 razlike će nas mlatnuti jedva ih hrvati dobiše
Nista se ne zna...ako se zatvori u odbrani i limitira na 22 gola..nasi su.
Utakmica je bila vrhunska!
Volimo te majstore! Ziv i zdrav nam bio dugo i vodio nas i na ostala velika takmicenja.
Austrija bolja kaze, isto tako kaze bojao se samo tako, i sad takav izadji pred igrace i predaj mec prije nego sto i je i poceo, hebem te plasljiva. Ima li iko kod nas m.uda da kaze idemo pobjedit'..
Stvarno je vrhunski trener nema sta! Svaka cast majstore i hvala ti !
Da oni imaju manju minutazu za odmor od nas, mi smo zavrsili ranije utakmicu tako da imamo dosta vremena do sutra za utakmicu, a pored toga Austrijanci igraju brzu tranziciju pa ce se valjda umoriti, Moramo biti optimisti, probili smo led, a sutra se nadati najboljem! IGRAJ BOSNO LJUBAVI MOJA
nisu boljii od nasss... kakva crna austrijaaa.... hrvati i makedonci svaka cast.. a ovi siljani ostali nisu bolji od nas.... ma samo muhamed toroo torooo.. grtalicaaaa
Svaka čast na današnjoj pobjedi i na potezima koji ste povukli. Treba i ovo znati napraviti.
PODERASMO IH KO KUDUZ BADEMU...
....ma samo se angažovati kao u drugom poluvremenu pa šta bude:))niko nije nepobjediv, tako da nemate šta izgubiti a svaka dalja pobjeda do neba nas diže.