Rukomet - Liga prvaka:
0
Doukas - Bosna 20:20
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova utakmica je ispala smijesna,ovdje ih pobijedimo sa 12 razlike a tamo....Cvijic bi trebao dati otkaz i sve te starudije.Isto je vidljivo neslaganje unutar cijele ekipe...toliko se novca daje za taj rukomet i oni pokazuju sta?!apsolutno nista!!! sramota!!!!!!
Za ovo je sve kriva uprava, zato sto samo uzima neke sporedne igrace koji bi trebali biti u penziji ili one koje niko nece. Vecina ih je iz inostranstva. Pricaju o nekim ambicijama samo supljak ovdje se radi samo o tome kako ce oni uzeti pare i o nicemu drugom. A sta reci o treneru samo jedan piun koji je prije trenirao zene. Smjesno-
ovo ne da je katastrofa, ovo je sprdancija!!! Ne mogu da vjerujem smjelost trenera da u drugom vremenu promjeni skoro cijelu prvu postavu i da dozvolimo da nam utakmicu dovedu do pitanja ne iskusni Omercevic, Melic........ Ne shavatam sto nije vratio na teren kad je vidio da se lomi utakmica Buljugiju, Stvenovica, a on gura malog Sabljica! Isto kao da su prodali utakmicu, a mogli smo uci medju 16 u Evropi. Neko se stvarno igra s BH sportom, a ljudi ulažu ogromne novce. Katastrofa !!!! OTKAZ CVIJIĆU
Ovo su utakmicu namjerno isli na remi ili poraz da bi na kraju bili treci i zaigrali u EHF Cupu.Tamo ce dobiti ili lakse ili ekipe svog nivoa te se tako nadaju da ce ostati sto duze u Europi;)
sve im hebem usta. padoh 5 glava samo na njima. koji mrljavci, debili. ko je čačić, hebo ga ko ga je doveo u bosnu
Ma igraci Bosne su obični gubitnici........