Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DO TOKIJA
Vaterpolo Rukomet Tenis Odbojka Kosarka Srbija zemlja sporta!
Pa, sta ima veze ako nam sahovnica i zasvira usred Beograda?! To bi znacilo da su Hrvati osvojili zlato sto nije iskljuceno da se desi.Zasto da ne? Ni jednom normalnom covjeku to nece smetati, vjeruj mi!Hrvati i jesu ozbiljni kandidati za zlato, ali ni ostali nisu za potcijeniti. A, sto se tice tvog zluradog i sumanutovg komentara o tragediji zvanoj \"Oluja\" ,to dovoljno govori o tebi i o stanju tvoje supljine u kojoj se kod homo sapiensa nalazi mozak :-)) Zato, brzo trk u potragu za malo pameti i ne palamudi puno o stvarima kojih nisi ni svjestan!
cestitam Srbija na pobedu.
Hajmo Srbija!!!!!!!
Aha. Vidjeces kada lijepa nasa zasvira u sred arene a sahovnica zavihori.
@HEHE Hrvati uveli u Hercegovinu kunu,svoju zastavu i jezik.
Gledaj domacih izdajnika sto su zajednickim snagama udarili po sarajevo-x. haha Kao da mi imamo nesto od toga sto je Srbija pobijedila ili izgubila. \"Ako nam iko dodje glave, to ce biti domaci izdajnici.\" Al` nema vise budala... ;) Hravti su najbolje rijesili taj problem. Traktorijada... Traktor ide, za traktorom traktor ide... Traktoristi Arenu napunili. hahahahahahahahaha
vlaška posla
dabogda vam za lijeka trebalo
Svaka cast Srbijanci!!! Fantasticna predstava. Neka Evropa vidi da niste toliki divljaci. Samo, da vam kazem nesto, ovi nasi Srbi vam kvare prosjek, tipa Miiche Dodika i sl. Ako sada ne osvojite medalju, necete za dugo imati priliku. Sretno.
@RS ŠTA TI PRVO PIŠE NA LIČNOJ, VOZAČKOJ, PASOŠU, RODNOME LISTU....PROČITAJ (AKO ZNAŠ, U PROTIVNOME NAĐI KAKVOG (RIJETKOG) PISMENOG SMRDU PA NEKA TI PROČITA): BOSNA I HERCEGOVINA!!!!!!! ps. OTIĐI U BEOGRAD, PRESTAVI SE BILO KOME, RECI SAMO IME I PREZIME I GRAD U KOJEM SI ROĐEN, I PITAJ ŠTA SI TI ZA DOTIČNOGA? 9 OD 10 LJUDI ĆE TI REĆI DA SI ZA NJIH BOSANAC!!!!
Navijala bih ja za Srbiju, nema ljubomore nikave..mi smo sa sportom, što jest jest, čuča žešća..ali ne mogu vala zbog ovih \"velikih ovdašnjih srba\" intelektualaca za večernje škole,kad ufate srbovat, više nego oni u centru Bg. Odron i fuj.
Nista ti se ovo ne rimuje, ja dzaba citaj, citaj al slabo ...:)
http://vukajlija.com/zabava/posteri/403616 hahahahhahahahaha
Pa dodji ti sa celom tvojom familijom da nas obesis na vrbe ture.....pa da bar civilizacija ima kakve koristi od vasih tela; da se zemlja dobro podjubri pre setve...
GAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, GAZIIIIIIIIIIII SVE REDOM !