Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha Ja neznam ko je gluplji ili slovenac ili klix koji je izjavu okrenuo. Prekršaj je suđen kod njemačkoga izvođenja sa centra . Zadnje tri sekunde. Utakmica nije bila gotova , a slovenac je stajao u krugu dok su njegovi već slavili. Inače ne bi bio priznat zadnji slovenski gol da je tako kako on govori. Komedija
slovenci pokradeni debelo,100%
jen ti mali vrag prihaje odostrag vlečeš ga za ruku da ju metne v..
sta janezi hoce ? pravila su pravila !! prave se tu ludi ! njemci su puno bolji i sinoc su janezi samo na snagu ostvarili ovakav rezultat na silu sa puno prekrsaja inace su njemci za klasu bolji !
@Bambino pravila su pravila ! ona nemaju veze sa historijom, sta pises ti ? lupas na casu, dakle pravilo je prekrseno njemcima sedmerac i iskljucenje janeza !
Gluplji su ovi što misle da sudije namjerno guraju bogate zemlje. Eto biva oni kalkulišu zadnjih 5 sekundi kome trebaju bodovi i gol razlika da prođe, pred par hiljada urlajućih gledalaca. Imal išta gluplje od tih teorija zavjere.
Ne poznajem rukometna pravila ali valjda ima neko ko to zna, ne može se tumačiti kako kome odgovara, nije Dejtonski sporazum?
@sandor1 bas vala
Jbg,i nas su protiv Tunisa isto strasno pokrali ,jos uvijek se iznerviram kad se sjetim te lakrdije
Dan 2470. NIJE BIO OFSAJD !
@PravdaIstina Jebemu sve anglosaksonsko.
zna se ko jashe ko slamu nosi..