Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala telemach sto ste nam omogucili da gledamo prvenstvo
@mostar22 TI NISTA I NE GLEDAS BULEVARU JER OD 7H UJUTRO SI VEC NA KLIXU PA DO PONOCI I TAKO SVAKI DAN VEC GODINAMA
Danci imaju najbolju ekipu na svijetu. Kao Francuzi u najboljim njihovim godinama. Malo su se mucili kroz eliminacionu fazu, ali su u finalu pokazali da su najbolja reprezentacija na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad vidim KAKAV i KOJI rukomet igraju Danska i Švedska, onda ovaj rukomet što igraju našu iz BiH: tromo, bez ideje, bez žara...još nije priznat u svijetu!
@user...nemoj tako nekad je Borac bio prvak Evrope rukometa pa Bosna prvak Evrope u kosarci, pa bila Olimpijada ali sve ovo se desilo ‘80-tih. Kod nas isto da je vrijeme stalo i mi ostali u ‘80-tim
@User777 Sve je to osnovano od omladinskog nivoa.... Tu im niko ne moze pera odbiti.. Sve na profesionalnom nivou od juniora..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema mi odvratnijeg naroda... Danci !!!!
Golman presudan a utakmica u ukusu gledaoca. Swe su pružili vrlo dobar otpor a da su im golmani radili bilo bi svašta
Sveđani dosli bez najboljih igrača i uzeli srebro.
Super su odigrali, zasluzeno
Kakva ekipa. Izvuku Holma koji nije igrao nikako u polufinalu ili Orisa koji se nije vidio ni u cetvrt finalu, da zabiju 7-8 golova. A o golmanu Landinu da ne pricamo. Zasluzeno sasvim
Rukomet, vaterpolo i odbojka još koju godinu i iščeznuće..
Jakog sporta.
Zasluzeno, ipak su igrali najbolji rukomet.
💪🇩🇰👍
ČESTITKE
TO SU ONI BIJELCI KOJI SU POBJEDILI UZP KONYUSHAREE
OČEKIVANO ! SVAKA ČAST 👏👏
Danci imaju najbolju ekipu na svijetu. Kao Francuzi u najboljim njihovim godinama. Malo su se mucili kroz eliminacionu fazu, ali su u finalu pokazali da su najbolja reprezentacija na svijetu.
Volili bi ustasice da su Danci
Landin vanzemaljac