Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Francuska uze zlato! neka, neka , zasluzili su! :))
@BRAĆO MUSLIMANI Francuska osvojila svijetsko prvenstvo. JES, JES, JES, JES, JES, JES, JES..... FRANCUSKA, FRANCUSKA, FRANCUSKA.... Rekao sam da će Francuzi uzeti zlato!!!!!!!
@Pseudoanonim crkni u mukama
@Pseudoanonim... Stoka ti familija, jes čuo. I nemoj da vrijeđaš moje pristaše, meter ti _ebem!!!!!
Ovakvi kao nick iranac iracanin i ostala bagra prave od 99% normalnih ljudi u BiH tako ruznu sliku i da nas svijet ,a st je najbitnije komsije nevole,mars iz BiH stoko fundamentalisticka.
Iranac. Evo kod mene su Teheranac, Islamski Džihad, Inonežanin, Sirijac, Iračanin, SEJO SA IRAN... i JOLLY, sastali smo se kod mene, jer ćemo sad na AKŠAM-NAMAZ, pa se čujemo kasnije, pozdrav za Iranca i Iranca2. Navijamo za Francusku. Vas dvojica imate posla, pa ne morate doći, Allajhimanet
@La eMe Ma navijaj koliko hoćeš za _ebenu hrvatsku, ja navijam za FRANCUSKU!!!! FRANCUSKA, FRANCUSKA, FRANCUSKA......
Je.bali ti francuzi familiju milu. Normalno da cu navijati za komsije!
@Ivan Do Drine, jest kad bi Drina bila Krka. Hajmo Francuzi, osvojite ovo prvenstvo, kao što ste osvojili Olimpijske igre u Pekingu 2008. FRANCUSKA, FRANCUSKA, FRANCUSKA...... @croatix Pa šta ti je krivo što navijam za Francusku, ti navijaš za _ebenu hrvatsku, ja za Francusku i eto. Mater ti _ebem. @dzemo Vrati se na onaj post, gdje se ja i moje pristaše svađamo s tobom, bolje tamo, nego ovdje, jel tako Iranac2. Ej Iranac2, gdje su: Teheranac, Islamski Džihad, Inonežanin, Sirijac, Iračanin, SEJO SA IRAN... i JOLLY..... Ne bi da nabrajam, jer mojih pristaša ima veoma puno. Hajmo Braćo Muslimani, pružimo podršku Francuzima.
Ma dobro stari moj da naviješ za Francigane iz spotrkih razloga,al ovako ..pa meni je Bih druga zemlja ,kao što bi trebala bit svakemu Hrvatu izvan Bih.
Iranac g.o.v.n.o. francusko
Kockicama sve najbolje veceras i da zabiljeze i tu desetu pobjedu, a ovim kokoskama sto podrzavaju pijetlove, nek dobro razmisle jer su nam dosad samo sa ledja utjeravali .... KO SU NAMA FRANCUZI, i KAKVE KORISTi OD NJIH ..... bilo bi pametnije da odrzavamo komsijske odnose
Bravo Hrvatska braco,hocemo zlato u komsiluku,kad mi nismo nek uzme komsija.
pppoe de ba ti glupsone budi siguran da bi hrvati u obrnutom slucaju navijali za bosnu bilo bi uhljupa glupih zatucanih kao ti ali to nije bosna , vecina bosanaca bi kao i ja, jedino naravno da igra bosna-hrvatska navijo bih za BiH. Cisto ko DRINA.
Hrvatska do Drine