Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguc je u rukometu posten rezultat i on je uvijek kreacija sudija. zbbog toga ne spada u atraktivne sportove i vise baca na ragbi.
Najgore je što su se Šveđani odmah žalili na ovaj propust i ukazivali na grešku sudija, a sudije ih ignorisali umjesto da primjene VAR i vide šta se desilo.
Deveterac se nikad nije izvodio ovako. Samo po pravilima. Medjutim sad i u fudbalu penal (jedanesterac) mnogi igraci zastanu pa ka golmana izbace iz ravnoteze onda sutaju. Sto je takodje neregularno. Al sad se to ustalilo i nigdje kraja.
Ovo sve što je klix iskonstruisao kao objašnjenje ne stoji u tom tekstu na engleskom jeziku. Kako se utvrđuje koja mu je stajaća noga? Zašto desna noga ne bi mogla biti stajaća? I gdje se uopšte pominje stajaća noga?
Svedska je sama kriva, imali su sve u svojim rukama i dozvole sebi ovakav gol.
Generalno u sportu VAR pomaže ali se u mnogim situacijama ne koristi pa se opet dozvoljava da prođu nepravilne sudijske odluke i tako se postavlja pitanje čemu služi VAR ako će opet sudijske krađe odrediti evropskog prvaka.
Jel jasno ako je dan maglovit?
Dvokorak je napravio. Studije nisu vidjele, a VAR nisu iskoristili baš kad su trebali. Šveđani su nažalost oštećeni.
Čist go ko suza!
Kradje će biti od kad je ljudi i svijeta
Svedjani osteceni, sudije suspendovati i degradirati da vise ne mogu suditi ni trecu lige Ohridske oblasti a utakmicu ponoviti zbog loseg sudjenja da to bude presedan u novijoj eri sporta. Ako nista ne urade povodom ovoga ohrabrice neke nove sudije da prave iste stvari na nekim buducim utakmicama jer ce ova dvojica proci nekaznjeno. Cak ni ponovljena utakmica nije fer jer je Svedjani mogu izgubiti nakon sto im je oteto finale, ali ako nista makar to.
Svedska zalba ce biti odbijena jer se ne moze uloziti protest protiv sudijske odluke, a gledanje VARa je sudijska odluka. Ne zaboravi da su te iste sudije dozvolile Svedjanima da igraju kako hoce u odbrani bez ijednog kaznjavanja
Makedonski suci su zasrali , zadnjih minutu su napravili toliko grešaka od sviranja koraka Švedskoj do auta za francusku koji nije bio a naročito ovaj gol iz frula koji je neregularan , ali to je to Francuska igra finale zahvaljujući Makedonskim sucima i to se neće mijenjati , jedino će ovu dvojici odstraniti iz suđenja i to je to ....
Ako ih odstrane iz sudjenja onda se utakmica ponavlja jer su oni direktni krivci za prolaz, ako se ne ponavlja utakmica ni oni nece biti kaznjeni jer ce smatrati da je bilo sve regularno, dok je cijeli svijet vidio da nije i da su Svedjani osteceni.
Stvorio je sebi prostor do kojega ne bi došao da se pridržavao pravila. Pored ovakvih sudija mogao je i trokorak izvesti, a zid da stoji nepomično
Strogo ih kazniti jer komentiraju suce