Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amater??? A mater nije rukometas, ona razvija jufku!
A i vi vise preseravate sa ovim rukometom. Izgubila Hr atska zahebao ih sudija i sta sada. Pa nas je na sred Skenederija sudija pokrao protiv Madjarske i nismo otisli na Europsko pa nismo ovoliko kukali, jos delegacija prekinula utakmicu i posrala nam se svima usred Sarajeva.
Da ste igrali onako kako znate, ne bi vam sudija mogao nista. Treba biti iskren i priznati ni da vasa noc nije bila.
Ja mislim da je Komsic kriv.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Gdje to ima da domacin ima vise iskljucenja od gosta, a Hrvatska je igrala kud i kamo grublje od Nijemaca.
Posenilio.
Hravtska repka je neki miks HR i BIH..još jedan igrac iz Krivaje i mozemo ukinuti rukometnu repku BeHa koja zapisnik ne zna saszavit
kockaste glooove, doma!! :-))
ajde Lino za godinu dana je Europsko..to moramo osvojiti, Herceg Bosna će dati još kojeg igrača
Lino mislim da si ograjiso
Sjjjjebo s Brazilom i sad pametuje!
Šteta, mogli su ići do kraja!!!!
Protiv Brazila si ti odlucio
Niste bili bolji od Njemacke da ste bili bolji imali bi ste 4-5 golova razlike u svoju korist da ste bili puno bolji imali bi ste 10 golova razlike jednostavno Njemci sa vas pratili i niste smjeli sebi dopustiti da 1 bod odlucuje ali vec sam reko nije mi žao što ste izgubili naprotiv drago mi je zato što ste kompleksaši i UZP-ovci kada se prestanete hvaliti 3 mjeseca nakon pobjede i prestanete po vasim vijestima pricati Hrvatska i Hercegovina na nogama tada cu navijati za vas.
@BombaUDzamiji Glup si za medalje
Tako ti je to kad se igra sa Njemačkom i to na njihovom terenu. Moraš računati sa će sudije biti na njihovoj strani i jedini način da ih pobijediš je da budeš daleko bolji od njih. Ovo kmečanje postaje dosadno, prihvatite poraz i krenite dalje.
rukomet je najlosiji sport sa loptom.. bolje je gledati i igrati bilo koji drugi sport