Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BENJA, BOSNA JE PONOSNA NA TEBE !
Hvala nasem predsjednku BIH Covicu na podrsci zmajevima !
Kad gdje sta?
500 ljudi sa kartama je ostalo van mejdana. Policija bi trebala zaprimit prijavu zbog prevare gradjanja ko god je organizovo uakmicu i obezbjedjenja koje je radilo na ulazu u dvoranu i istraziti ko je pustio 500 osoba bez karti. Sramota !
BIH u principu niti ne treba Euro ili svjetsko. Njima super i ovako.... Cestitke na velikoj pobjedi i puno sreće u sljedećim prekvalifikacijskim utakmica za veliko natjecanje za 2020 dok se vode bitke za tron na euro 2018
⚜️King of Bosnia⚜️🇧🇦
Svaka cast golmanu, vrh. A kapiten zgodan nije malo, uh
Voditelju voditelju?Kad se čestita kaže se :Svaka ti dala!
Jak mec, uzbudzen sam jos
Masturbiraj. Nije to sramota. I rukomet neke pali....
rukometom se vecinom bave propali golmani nogometa
Malo nam za srecu treba... BiH!
Burica za sva tri clana predsjednistva !
Golman svjetske klase
Bravo Zmajevi,ponos ste!