Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaljubljen sam u Stevanovica! Igracina, junacina, Hrvatina, KRALJCINA! Bravo, Hrvatska!
Ne budi seljačina u pobjedi...
Sine ti si peder.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hrvatska je sportska nacija, tako mali broj stanovnika a medalja u svakom sportu..eh to je ono pravo...
@schkafischkafnjak Idi Balavac nasmrci se jeftinog Ljepila i Suti,Djubre
Jebat ce ih France
ima i gdje ov mec Miocic Nganu
gol.hr i na fight channel
Hr nema zlato sa EP, a sad je idealna sansa jer su domacini.
Inace najdebilniji sistem takmicenja, gde si prosao u drugu fazu takmicenja, ali ne postoji nikakva sansa da dodjes do polufinala. Primer Srbije koja nije imala sanse za polufinale, ali je prosla dalje u drugu fazu. Umesto da posle prve faze ide odmah nokaut sistem, pa kom obojci, kom opanci. Citao sam neki dan hrvatske medije gde govore da ako pobede sve tri utakmice, ne garantuje da ce uci u polufinale, sto je samo dokazuje mutavi sistem takmicenja.
Kao sto sam rekao,ekipe sa ovog podneblja cesto blistaju protiv najboljih,Hrvati svakako imaju i kvalitet da se suprostave najjacima.Ovo veceras je bilo odlicno,golman nevjerovatan i on je bio prevaga,sve cestitke.Licno sam ovo ocekivao,cak toliko da sam ih singlao na tiketu a ni kvota nije bila losa 2.05.Sad je sve moguce sem ako im ne proradi dobro poznati balkanski gen,mada bih rekao da su Hrvati u rukometu prilicno neutralizovali tu boljku slicno nama u kosarci.Bice zanimljiv ostatak
prvenstva to je sigurno.
@ante k Ok,znam da se vi kofrcite na spomen Balkana,ali dobro znas o cemu pricam,nazovi ga ti "juznoslovenski" ili kako god,ali to je karakteristicno za ekipe sa ovih prostora. Opet kazem,Hrvatski rukomet i Srpska kosarka su u prilicnoj mjeri usled sistematskog rada prilicno uspjeli da neutralisu to.Svaka cast na pobjedi,bilo bi potpuno bezveze da ste vec veceras ispali.
Hrvatska najbolja, mogli bi i prvo
Upravo došao iz Arene i nema druge riječi nego LUDNICA.Ajmo Hrvati! :) p.s pozdrav za susjede koji su bili za Hrvatsku
Uzbuna u Rezervatu!!! Uzbuna!!!! Svi u skloništa!!!!
@zdsHR Izgubićeš ruku samo tako....
Gdje se mogu gledat ove utakmice, ako su nam dali ove silne programe radi realitija i sapunica nek ih odmah ukinu!
Sportdeutschland.TV
Ima li ijedna slika dragi klixe gdje hrvati šutaju.... Nema euforije ovo je samo jedna stepenica
Najgluplji sport na svijetu... treniras i gines i onda te neki sudija koji nema pojma potopi na terenu... sport gdje niko ne zna koja su pravila.
Al' najjebenije je kad ne znaš zapisnik pročitati i potpisati...e, to je tragedija...
Ovo je udruženi zločinački poduhvat nad Norvežanima. PS:Dobro su savladali gradivo nad bošnjacima
Dobar Fight Bio,Ali visoko fer i Sportski,Pogotovo kad Vori dize onog Norvezanina,sve u svemu Dobra Utakmica bila Koja Lijepi za Ekran! Cestitka za Obje Ekipe! Ajmo Dalje I Nastavlja se. .
CESTITKA SUSJEDIMA
Kome se bude dalo ustajat i gledat Stipu Miočića, borbe će moć pogledat na: http://www.sport365.live/en/home Program počinje u 4h, bit će zanimljivih borbi. Laku i ugodnu noć.