Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj nikola malo ti bilo para
Bosnjaci srpkinjama prijete 500 godina cundarama,srpkinje se ne brane nikako... Izvor CNN
Samim tim što rabiš pojam seljak u tako negativnom kontekstu pokazuje samo jednu stvar a to je da si ograničeni rasista i primitivac sa kompleksom niže vrijednosti. Nepismeni papkaru.
Malo o našoj diki i ponosu, servskom SS-u: http://www.axishistory.com/index.php?id=90
....i ne pljujte tako po Barceloni neznalice... tokom rata u BiH u Barceloni su u znak solidarnosti sa gradom pobratimom (Sarajevom) svake sedmice samoinicijativno isključivali struju, vodu i ostale energente na jedan dan, kako bi pokazali suosjećanje sa našim gradom... fuj ste kako ste neupućeni i neznalice
za njega važi četvrti Njutnov zakon: \"seljak ostaje seljak, bez obzira na pređeni put...\"
Evo pucamo od zavisti, pogotovo sada kada se citav sportski svijet zgraza nam njim, i automatski pritom pomisli \"opet Srbin\" :rollingeyessmiley\" Kriminal i glad za tudjim u krvi, bez obzira koliko vec imucan bio.
Bosnjacima samo smeta sto je Nikola Karabatic Srbin i najuspjesniji rukometas svijeta, sta mozes drugo ocekivati od zulum u krvi azijata.
tako se to radi prvo uzmes titulu a onda i kesH
pa sve je u brutu i netu ;)
logicno ha ya kad im nije trebalo ni za sta titula osvojena sta su ovi mislili da ce pobjediti, kladionice ustrtale kad su pocele gubiti pare a kad one guze to je legalno kad covjek uplati 10 000 KM pa izgubi zbog namjestanja ha ya pustite ljude nisu im trebali bodovi i sve jasno ko dan to sto su svi uplatili nisu jedini i kod mene je drug tad uplatio pa dobio sta i njega treba u tvorza...vece gluposti nisam vidio, malverzacija kladionicarska
Malo je malo paaaara...
Gladna VAŠ
Što se osramoti čoek , e glupana ebt . Hajd da nema ebt
kasnila plata moraolo se...
dabogda ih i zatvorili P.M. bezobrazna