13. kolo Regionalne lige
0
Bosna BH Telecom poražena od Tatrana 28:38
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup, gluplji, \"novinar\" ovog portala. I tako iz dana u dan. Tatran je, dragi \"novinari\", slovačka ekipa, a ne slovenska. No pošto su za vas Slovenija i Slovačka isto, džaba je tu išta više pričati.
KK BOSNA I RK BOSNA JE POKAZATELJ PUTA PROPADANJA NASE SVETINJE DRAGA BRACO I SESTRE BORDO BOJE...SA OVIM MAFIJASIMA U UPRAVI.
Nije jedna ekipa koja igra sa ovom bosno ne shavca ozbiljno utaknicu svi znaju da ce pobjediti bez problema sa pola snage jer ova ekipa bosne bi sigurno izgubila od drugoligaski ekipa poput capljine,veleza,iskre tako da svakoj ekipi to dodze kao laksi trening i prilika za igrace koji nemaju minutazu da i oni malo igraju.Zasto im neigra onaj lejvi bek sto je bio najbolji igrac protiv kadetena on je najbolji igrac u ovoj uz tatara niko vise nije vrijedan spomena.
jesu vam skutori il listicani krivi za ovo???rk bosna,kk bosna???hnk siroki,hkk SIROKI,nadjite razlike ili ako vam je lakse 550 000 naspram 30 000
Kakav solidan otpor, jesi li ti gledao utakmicu, ma uzas zivi, rasuli ih ko saku rize, otpor kao u zvorniku 1992...
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Napredujemo.
samo naprijed majstore alibegovicu majstore !
Kakav terza,alibegovic,hrbat,zulfkic idt terzu nije moglo zapast ni u vogosci otiso kod smajlagica lopte nosat u medzuvremenu bosna se raspade i sad on ko neki igrac on je najsmjesni od sve ove djece najvise se prospa on i onaj dedajic.A ovi ostali igraci iz sarajeva da nisu smejsni bili bi zalosni svaka ekipa im se sazaljeva pusti ih da igraju al opet neznaju i kad gol dadnu raduju se hahahah cuo sam da jos niko on ovi momaka nije dobio ni marke ovo se samo rekretivni sport mozda dodzem i ja nekad sam treniro.
AL CUJ KOLA IM POMOCNI TRENER.PA TAJ ISTI KOLA U KADETIMA I JUNIORIMA BOSNE NI VODU NIJE MOGAO DONOSITI, A VIDI DANAS POMOCNI TRENER.TERZA PRICA ZA SEBE DOK SMO ZAJEDNO IGRALI BIO JE BEK DANAS LAFO NESTO PIVOT, OCAM ODOH SE I JA VRATITI PA IGRATI RUKOMET.
Jel igra Petar Kapisoda jos u Bosni?Pojeba covek pola Sarajeva.Ali neka Crnogorac je to :))
bravo momci, dobro ste igrali. samo naprijed :) uskoro će to biti prava ekipa, malo promjena, i sve je super :)
slovenska ekipa :D