Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zahvalio se igračima bh. selekcije na dobroj utakmici i izrazio očekivanje da će susret u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji će ponovo spojiti BiH i Bjelorusiju." kad zakomplikujes recenicu, zaboravis je i zavrsit :)
Ovu utakmicu danas na stranu, jasno je da se vise uopce ne gleda sportska strana ovakvih natjecanja. Ova blesava pravila IHFa su u najmanju ruku smijesna. Pogledajte samo reprezentaciju Qatra, k'o neki klub, dolaze igraci sa strane. Da ne spominjem pozivnice medijski i sponzorski jakim drzavama (Njemacka). Samo para, pare sve mogu
Sjeti se prije 2 godine i svjetskog juniorskog prvenstva kad je Malinović zabio u zadnjoj sekundi za pobjedu a onda delegat poništio gol i dao produžetke i naši su ispali od Egipta i u produžecima je bilo par sudijskih krađa. A sa ovog prvenstva Island i Njemačka su upali, na nefer način izbačeni Australija i Bahrein uz obrazloženje a se njihove kvalifikacije više ne računaju, pa zašto onda postoje kvalifikacije i zašto se igraju? Trebali su odmah reći ko ima 100.000 eura nek uplati i plasirao se na prvenstvo.
Samo me zanima sta ce biti na utakmici Qatar - Njemacka. Domacini su u pitanju, to ce tek biti prava bruka i sramota
bjelorusi odradili lakši trening.
Dobiti ce svoje u kvalifikacijama.
jel nas ovaj tjesi il mi se cini ?
jesmo bili isprepadali ljude a oni još i povjerovali.