Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebe se Bilala Danska mu sigurna zaleđina, ovdje malo cirkusa, malo šefovanja, a na kraju lijepa Danska gdje mu porodica sreću nađe. Kakva bolan Bilale reprezentacija ičega u BiH, kad je ovdje sve nazor, Hrvat ili Srbin ako išta vrijedi igra za Hrvatsku ili Srbiju, a ovi što igraju za BiH, to rade nazor, jer nemogu nigdje drugo igratii.BiH je ionako poznata u sportu jedino po sljedećoj odbojci, doduše ima u Sarajevu i fakultet sporta gdje opet sporta nigdje nema na vidiku, samo šuplja i zavist.
Što ne mogu ovih crnjaka i ogorčenih likova što seru na sve u državi. Ako je sve nazor onda digni guzicu i poradi i sam nešto po tom pitanju ne seri samo po klixu i kafama kako smo jadna država, ili idi u njemačku ko i svi što misle da zaslužuju zapadnjačke plate i standard a sami smo doveli državu do dna, nisu s neba pali ni milošević, ni alija ni dodit ni peti ni deseti.
Sretno Selektore puno uspijeha 👏💪✌
sve 5 osim sto je to u ovom klincu od drzave neizvodljivo. Treba prvi napraviti državu, pa onda sve ostalo
pametno
Ehh ovako trebamo da radimo u svim ekipnim nacionalnim timovima ili barem nesto slicno.Bazirat se na mladima i sve sto je moguce uciniti da taj sistem proguramo.Sretno!
Moj Bilale, sve to lijepo zvuči i uvjeren sam da imaš časne namjere, ali kako napraviti sistem kada imaš nakaradnu državu sa nakaradnim Savezom. Puno sreće ti želim u radu sa reprezentacijom, ali čuvaj zdravlje!
tako je, ovaj mi izgleda sposoban da nas odvede na veliko takmicenje, ima vec sistem, i sto je bitno ne samo za a reprezentaciju nego i za mladje selekcije sto je jako bitno