Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasika, ovakve vijesti interesuju samo iskompleksirane vlahe koji danonocno vise na stranim portalima, ne bi li pokazali djelice svoje karpatsko-vlaske kulture.
Da su slucajno turci pojedili bili stotine komentara a ovako muk :-))))))
Irgale se delija na sred zemlje Srbije a onda su bali*je poslali u 24 % :-)))))
jel su ovo Srbi igrali kosarku sa ba\"lijama
ma šta to bi poturice?!
imal\' išta u čemu je bosna dobra???
zato kod nas vatromet, jos jedna pobjeda protiv turaka, ehehe, koje ponizenje za mosnje, 13 golova razlike. buuuuahahahahaha, odo po pivu,
Nema potrebe za mnogo komentara, nista neobicno se nije desilo ;)
Ko jos prati ove gluposti ???
Pa mi ne mozemo dobiti Vatikan u rukometu, dok na klupi imamo kloca u liku i djelu Vojislava Radje
Ovo nije nikakva vijest, kao kad biste ujutro stavili vijest da je svanuo dan. Da igraju sto puta, bilo bi isto. E, a da je sjedeći rukomet... Tu smo najjači!
Sto lepo zvuci ovaj naslov: BiH poražena od Srbije.........ja bi dodao OPET
Pobijedicemo mi njiha u sjedecem rukometu
Prosječno ispod prosječna repka u rangu Estonije ili Finske i ništa više,čestitke Srbiji na očitanoj bukvici kvazi zvjezdama federacije.
Razbise nas komsije kao beba zvecku.Jos u naletu. Dosli smo im kao kec na desetku. hahahaha A sta smo i mogli ocekivati poslije onakvih partija u kvalifikacijama. Sretno ,na svEtskom prvenstvu! ;)