|

Bh. rukometaši nastavili pripreme za Katar, u nedjelju meč protiv Čapljine

Bh. rukometaši nastavili pripreme za Katar, u nedjelju meč protiv Čapljine
6
Piše: A. D.
24.12.2014. u 19:30
2
komentara
6

dijeljenja
1/15 Foto: Klix.ba
2/15 Foto: Klix.ba
3/15 Foto: Klix.ba
4/15 Foto: Klix.ba
5/15 Foto: Klix.ba
6/15 Foto: Klix.ba
7/15 Foto: Klix.ba
8/15 Foto: Klix.ba
9/15 Foto: Klix.ba
10/15 Foto: Klix.ba
11/15 Foto: Klix.ba
12/15 Foto: Klix.ba
13/15 Foto: Klix.ba
14/15 Foto: Klix.ba
15/15 Foto: Klix.ba
Rukometna reprezentacija BiH treningom u dvorani Osnovne škole Zalik u Mostaru nastavila je pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kataru.
Na večerašnjem treningu nije bilo duže odsutnih Nikole Prcea i Faruka Vražalića. Selektor Marković nakon uvodnog zagrijavanja igračima je zadao niz zanimljivih vježbi sa loptom u čemu su se njegovi izabranici dobro zabavljali.

Prije treninga obratio nam se Senjamin Burić koji je iskazao optimizam pred prvo veliko takmičenje na kojemu će nastupiti naši rukometaši.

"Sve ekipe u našoj grupi su kvalitetne. Mala nepoznanica i autsajder je Iran, ali ni sa njima neće biti lako ako ne zapnemo sto posto. Ukoliko njih u prvom kolu uspijemo savladati, nastavak takmičenja će biti lakši za nas. Sve protivnike shvatamo ozbiljno“, izjavio je Burić, dodavši:

"Od kako je došao selektor Dragan Marković dosta radimo na jačanju timskog duha, što će biti naša velika prednost u Kataru. Javnost očekuje da prođemo u drugi krug, a mi se svi iskreno nadamo da će to biti tako.“

Rukometaši BiH zbog božićnih praznika imat će samo jedan slobodan dan, dok u popodnevnim satima neće biti treninga. Za nedjelju je zakazan prvi pripremni meč i to u Čapljini protiv istoimenog protivnika, u sklopu rukometnog spektakla koji će biti humanitarnog karaktera.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...