Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam plasmanu na SP u rukometu u Kataru. Fudbalska reprezentacija u Brazil, rukometna u Katar, u sjedecoj odbojci vec haramo godinama, Dzumhur cijepa u Australiji, uskoro ce Bosna i Hercegovina upisati svoje ime zlatnim slovima u historiji sporta.
Najvise mrzim kad nam treba "samo" bod...
Gazi Bosno gazi.
Samo me interesuje zasto se igra u 17h, pa kako stici gledati utakmicu, da je makar u 18h pa hajd, al ovako... Sretno momci kako god!
Obradujte nas kao i nogometna reprezentacija... Sretno i hrabro samo do pobjede!!!
SRETNO , ZMAJEVI !!
Sve osim pobjede je teška sramota za našu reprezentaciju. I ovo za mene nisu kvalifikacione utakmice, već trening utakmice. Prave kvalifikacije počinju u doigravanju.
Ajmo momci zavrsite to i onda u barazu iscekivat neku laksu reprezentaciju