Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno BiH
Kakav rukomettt.......samo FUDBAL....ko ce ovo pratit
Rukomet i dalje ima najgori sustav i ždrijeba i sustava prvenstva. Najjači biraju grupu gdje žele igrati (grad), nakon toga se prenose bodovi, u novu grupu.. teški kaos od natjecanja
@ZD1986 Općenito, rukomet je kaos od sporta u kojem EHF i sudije kroje pobjednike. Sudci procjenjuju je li napad pasivan ili aktivan i tako mogu napravit prevagu, a sve bi se moglo riješit uvođenjem trajanja napada kao u košarci ali se to ne želi. Ista je stvar i sa odlučivanjem jel prije dodirnut parket nego je upucena lopta.
Najveci protivnik je rukometni savez..
Znaci obzirom da smo mi toliki baksuzi, danas cemo dobiti najgoru mogucu grupu.
Samao ne sa Danskom i Švedskom...Ostalo sve može proći iako smo autsajderi realno
@NigdjeNaSvijetu Zato ste tuki u sportu, kada uvek mislite da ste neki faktor. Vi cete lako proci Francuze, Hrvate. Jedva ste se plasirali, a vec pucate na tron.
"Ovo će biti prvo prvenstvo s 24 reprezentacije učesnika, a počinje 10. te završava 26. januara 2019. godine." Po vašoj godini, prvenstvo vec zavrsilo :(
Madjarska, Ceska, Austrija, BiH. Hvala.