Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se s yoni-em... jedino je golman bio na "svom mjestu"... bio sam na utakmici i fakat sam pozalio sto sam otisao kad sam vidio kako se manekenisu pojedini papci iz reprezentacije.. a je*ote cesi cim sutnu loptu samo taj frajer koji je sutno, bilo da je dao ili profulo, ostaje na svom mjestu..... u iducih pola sekunde nakon suta SVI OSTALI su na svom golu!!!! a oni nasi se vuku ko da su svijet osvojili pa sad ih neko ono "tjera" da igraju, k'o ovo im samo rutinska utakmica.... fuckit
Ne znam zasto, ali imam neki jak osjecaj da cemo ih pobjediti u Ceskoj i to vecom gol razlikom nego sto su nas oni dobili u Mejdanu.
meni nije jasno, zar smo toliko nesposobni pa 5 sedmeraca u II poluvremenu smo rpopustili...13 minuta nismo uspjeli zabiti gol... ne znam...ali mislim da nam je odbrana bezveze,a u napadu smo teska katastrofa..jedino je bio OK onaj nas bek...i nasem golmanu skidam kapu..Tahirovic je imao 21 odbranu...to je za pohvalu svaku!!! bar nas on nije obrukao..
zar nije bilo 18:26 ?
pa oni veze nemaju, sta bi bilo da je kakva jaca reprezentacija bila umjesto ceske, propast
Ma netreba se predati! mozemo mi to... NAPRIJED BOSNA!!!!!!!!!
ma neće nas ni u čemu :(