Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi im tek RK Bosna uradila, istina trenutno su u raskolu, ali svejedno bi rasturili ove klubove is Srbije, barem u necemu imamo jacu ligu od njih
Major.izacija skut.ora! Cak se i pobjede borca objavljuju, samo list.icu ne j.e.be niko ni 1% hahaha Bravo s.a.x
Nije Marko Pantic, nego Marko Panic -.-
bice banja luka opet muslimanska !!!
Bice Borac SRPSKI sampion!!!
BH telecom ne sponzorira samo sarajevske klubove, RK Gradacac sponzorise isto.
I ja sam tom logikom is\'o ! Respect za tebe !
@Saran,pjesma ti je beton,al aj nas malo popusti
mislis da po njihovim stranicama pisu o Bosni Zelji Sarajevu ili necemu Dzeki... ili mozda O RUKOMETU :S
Nadam se da si već stigao kod veterinara.
Boli me k.u.r.a.c za srpske timove !
dobra atmosfera, bravo borac
Zanimljivo, nigdje vijesti da je RK Bosna poražena od NEXE-a sa samo 19 razlike! Da je pobijedila, ne bi je makli još tri dana, ovako - nema je i gotovo! Kao kad Široki u košarci pobijedi, pa mali đode & bakiri & šagolji sa www.islam-sdp-x.com nikad ne doznaju!
\"DRZAVNE firme BH Telecom poznatog po tome da sponzorira iskljucivo SARAJEVSKE klubove,...\" - jel telecom treba usmjeriti sponzorska sredstva prema sokocu i banja luci ?
bogme meni bilo lijepo u Srebrenici, Srbi imaju velike masine medju nogama, pa me zadovoljili, jedan u usta a drugi u pizzu ... ona dva dana se ne zaboravljaju...kao 1001 noc
I za vlasadiju i za mos,njake smo izmislili rukomet