Potresen Simoncellijevom smrću
0
Rossi: Sic mi je bio kao mlađi brat
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP Marco... Valentino nadam se da ces uspijeti nastaviti i dalje da vozis,bio si njegov idol.Znam da Colinu Edwardsu i tebi nista ne znaci,al\' niste mogli nista uraditi da izbjegnete tragediju.
crnjak brate mili... :(
kralju moj..postoji medicinsko osoblje koje odmah dolazi na mjesto nesrece..znaci cim se podigne crvena zastava(koja oznacava prekid utrke) svi vozaci su duzni da odmah idu u box..pravila su pravila..nema sta rossi da staje i gleda..to su pravila DERNA-e..problem je bio sto je marco pokusao da se vrati na stazu..da nije samo bi oskliznuo lijevo i zavrsio van staze...fkt tuzno-jos sam u soku ..ciao marco..ciao grande campione :(
pocivaj u miru sic, nadam se da si vec nasao motor tamo gore...
@X Jesi li ti uposte gledo utrku ili si samo gledo klip? Niko nije ladno nastavio da vozi utrku, Rosi kada je smirio motor okreno se prekrstio i otisao u box.On je znao odma sta se desava,kada su prikazivali sve vozace svi su se po malo smjeskali i mahali,a jesi li vidjeo Rosija da se nasmijao?Ja ne.Kad god sam do sada gledala utrke i kad ga je kamera snimala uvijek mu je osmijeh na licu.Vidjeli mu bar naznaku smijeha na licu juce,kao bice sve ok?
sve je uredu sto vi kazete, al reci te vi meni da bi vi samo ladno nastavili da vozite?? ja mislim da ja ne bi..
To nije fim covjece poput onog shranja s Stalloneom,Schweigerom i Burtonom. Sta je trebao,da se vrati i gleda ga ili mu ukaze prvu pomoc? Sic mi je bio drag vozac,nadao sam se da ce u Moto GP uvesti pravilo kao i u Formuli 1,da vozac i masina moraju imati najmanju odredjenu tezinu. Zanimalo me kakav bi odnos snaga bio da Stoner,Lorenzo i Pedrosa imaju dodatnih 20tak kg. U F1 bi to bilo otprilike minus od 0,5 sec po krugu,u Moto GP sigurno nista manje tako da bi mu ostali vozaci vjerovatno gledali u ledja:)
@X Da pratis moto gp znao bi da se vozaci ne smiju zaustavljati nego moraju nastaviti.Sto mu Edwards ne pridje ?
normalno da nije ni jedan od njih dvojice kriv, to se i na snimku vidi, ali mene progoni jedna druga stvar.. zar je taj profesionalizam od ljudi napravio zivotinje i robote, na snimku se vidi da rosi nastavlja voziti, okrece se glavom i vidi Marca bez kacige na asfaltu, ali on nastavlja da vozi.. to me iskreno potreslo, da se vratio do Marca, to vjerovatno nebi dovelo do drugacijeg ishoda, vjerovatno bi isto ovako zavrsilo.. ali mislim da ako nekoga volis, i smatras bratom, nebi tek tako mogo nastaviti voziti dok on bez kacige, nepomicno lezi..
@Mumi Sta sad treba da mu se nabija na nos?! Zbog Marca sam gledala utrke i ako je ko kriv to je onda on,da nije pokuso da se vrati na motor da ga je samo pustio i izletio sa staze nista od ovoga se nebi desilo. Od sudbine se ne moze pobjeci, nedo Bog nikome da dozivi ono sto su Valentono i Edwards dozivjeli.Mislis da ih nece progoniti do kraja zivota.
Kako ga neće pogoditi kad ga je on pregazio.
RIP Marco :( Znam samo da su svi oni jednom i po nogom u grobu, jadni i kukavni njihovi roditelji. Valentino bar se ti čuvaj!
sanse da docekas novo jutro su ti 50 - 50 %, smrt dodje nenajavljena, niodkud